Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET IZNENAĐUJE

Meghan Markle još jednom pokazala da je nije briga za kraljevska pravila

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
04.10.2018.
u 13:43

Supruga princa Harryja pojavila se u maslinastoj kožnoj suknji i svilenoj košulji, što na neki način odstupa od pravila s obzirom na to da se svi članovi kraljevske obitelji u javnosti pojavljuju u formalnim odjevnim kombinacijama jednostavnih krojeva

Princ Harry i Meghan Markle bili su u prvoj službenoj posjeti Sussexu otkad su u svibnju izgovorili sudbonosno "da i postali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Kao i uvijek, sve oči bile su uprte u Megan, a najveću pozornost izazvala je njena odjevna kombinacija.

Supruga princa Harryja pojavila se u maslinastoj kožnoj suknji i svilenoj košulji, što na neki način odstupa od pravila, s obzirom na to da se svi članovi kraljevske obitelji u javnosti pojavljuju u formalnim odjevnim kombinacijama jednostavnih krojeva. Princ Harry bio je u sivom odijelu, bijeloj košulji i smeđim cipelama.

Mnogi su primijetili da je vojvotkinja od Sussexa imala istu frizuru kao na svom vjenčanju i nešto naglašeniju šminku nego što je uobičajeno. Inače, Meghan je frizuru napravio frizerski stilist George Northwood, zaslužan i za frizure glumica  Kate Winslet, Alicije Vikander i Julianne Moore. Meghan je bila impresionirana frizurom na vjenčanju toliko da je s Georgeom nastavila suradnju. 

Pogledajte video: Meghan otkrila da je trudna?

Ključne riječi

Komentara 2

MO
morska
15:34 04.10.2018.

Haljini???

AR
Armagedon
19:14 04.10.2018.

Ma suknji i bluzi, gdje ti čitaš haljini morska.... izgleda kao da je obukla prvo što je došlo pod ruku,niti je bluza nešto, niti suknja i još su različitih tonova zelene...... lako za protokol.... trebala bi držati do svog stila..... a ovo nije ni neki stil ni neki ukus......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije