Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliske su

Mama Meghan Markle zbog kćeri će napraviti ovu žrtvu

Doria Ragland i Meghan Markle
Foto: REUTERS
1/4
14.08.2018.
u 12:14

Doria Ragland uskoro će se iz Amerike preseliti u Veliku Britaniju jer želi živjeti blizu svoje kćeri i navodno će to učiniti već idući mjesec.

Kako strani mediji javljaju, Doria Ragland zbog kćeri Meghan preselit će se u Veliku Britaniju kako bi joj bila bliže, a kako tvrdi izvor blizak Meghaninoj majci, to bi mogla učiniti već idući mjesec uoči svog 62. rođendana.

“Doria je spremna za selidbu u London. Sa sigurnošću znam da jedva čeka živjeti u blizini kćeri s kojom je jako bliska. Osim toga, zavoljela je Englesku, što mi je i sama rekla te vjeruje kako bi u njoj mogla živjeti sretno”, izjavio je za britanske medije izvor blizak Doriji koja je i sama rekla kako je impresionirana kraljevskom obitelji, a osobito kraljicom. 

Doria je u lipnju prestala raditi kao socijalna radnica i već tada pojavile su se glasine kako se planira odseliti u London. Otkako se njena kći udala za princa paparazzi je prate u stopu pa je Doria angažirala i tjelesnog čuvara. 

Za Meghan će mamino preseljenje u London značiti puno jer je zadnjih tjedana pod velikim stresom zbog niza intervjua koje je dao njen otac Thomas Markle i koji su joj stvorili neugodnosti. 

VIDEO Meghan ovim potezom otkrila da je trudna?

Komentara 2

VJ
Vl jedi govna
23:17 14.08.2018.

Ja mislio da će si obrijat zdupi

RI
rikavac
20:55 14.08.2018.

To jako bitna vijest. Ako nemate o cemu pametnijem pisat radije nemojte nista. Ko ga zanima gdje ce zivjet mater Meghan? Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije