Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Phil Rudd

Odbačena optužba protiv bubnjara AC/DC-ja za naručivanje ubojstva

Phil Rudd
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
07.11.2014.
u 18:09

Phil Rudd (60) i dalje je optužen za prijetnju ubojstvom i posjedovanje droge

Novozelandski tužitelj odbacio je optužbu protiv bubnjara hard rock skupine AC/DC za pokušaj naručivanja ubojstva dvoje ljudi, prenosi Reuters. Phil Rudd (60) i dalje je optužen za prijetnju ubojstvom i posjedovanje droge.

Tužitelj Greg Hollister-Jones u petak je, dan nakon podizanja optužnice, rekao da je optužba za naručivanje ubojstva odbačena zbog nedostatka dokaza.

Ruddov odvjetnik Paul Mabey rekao je da se policija nije konzultirala s tužiteljem prije podizanja optužnice, da Rudd uopće nije trebao biti optužen te da mu je ovim lošim publicitetom nanesena neprocjenjiva šteta.

Ruddu za prijetnju ubojstvom prijeti maksimalna kazna od sedam godina zatvora. Rudd je 2010. godine već osuđen i kažnjen za posjedovanje kanabisa.

>> Bubnjar AC/DC-ja optužen za naručivanje ubojstva dvoje ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije