Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan slučaj

Od iznosa bi vam se moglo zavrtjeti! Šest mjeseci nakon tragične smrti prodaje se kuća popularne glumice

Foto: Profimedia/Pixsell
1/12
15.01.2021.
u 17:41

Kuća s četiri spavaće sobe i tri kupaonice nalazi se u četvrti Los Feliz u Los Angelesu, a upravo je tamo glumica živjela sa svojim sinom Joseyem prije svoje smrti.

Šest mjeseci nakon što je zvijezda serije 'Glee', Naya Rivera, tragično izgubila život njezina luksuzna kuć stavljena je na prodaju.

Kuća s četiri spavaće sobe i tri kupaonice nalazi se u četvrti Los Feliz u Los Angelesu, a upravo je tamo glumica živjela sa svojim sinom Joseyem prije svoje smrti. Rivera je 'pametnu kuću' koja se s okućnicom proteže na više od 5.5 četvornih metara 2018. godine kupila za 2,6 milijuna dolara, a njezina je cijena na tržištu sada 2,7 milijuna dolara.

Foto: profimedia

Imanje je nedavno renovirano. Gornji dio kuće ima vanjsku terasu, praonicu rublja i ogroman garderobni ormar, dok je na donjoj razini još jedna terasa i bazen.

Foto: profimedia

Na doljnjoj etaži nalazi se i kamin, a kuća ima i zvučni sustav Sonos te dvostruke prozore od željeznih prozora što ga čini idelnim mjestom za zabave. U prizemlju se pored bazena nalati i roštilj za zabavu kao i masivni prilaz s odvojenom garažom i za dva automobila.

Foto: profimedia

Podsjetimo, Naya koja se proslavila ulogom navijačice Santane Lopez u seriji 'Glee' umrla je od slučajnog utapljanja. Njezino tijelo pronađeno je u jezeru Piru pet dana nakon što je nestala na izletu sa sinom koji je pronađen kako neozlijeđen spava na čamcu. Istražiteljima je tada kazao kako je s mamom išao plivati i da ga je ona izvukla u čamac prije nego što je nestala pod vodom koja je glumici naposljetku i presudila.

Foto: Reuters/PISELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije