Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICOLAS CAGE

Od bivše se razveo nakon 4 dana kad se otrijeznio, a sada je uplovio u peti brak s 30 godina mlađom

Foto: DPA/Pixsell
1/11
06.03.2021.
u 13:10

Glumac Nicolas Cage (57) po peti je put uplovio u bračnu luku. Ovoga puta sreću u ljubavi potražio je s 26-godišnjom Rikom Shibatom.

Svadbena zvona za glumca Nicolasa Cagea (57) oglasila su se po peti put. Naime, U Las Vegasu sudbonosno "da, uzimam" izgovorio je 31 godinu mlađoj odabranici Riko Shibati (26), piše Page Six.

- Istina je, i vrlo smo sretni - pohvalio se Cage koji je Riko upoznao 2019. godine u Japanu nakon što je okončao četverodnevni brak Erikom Koike koji je sklopio dok je bio pijan. Nakon što se otrijeznio shvatio je što je učinio te se odlučio razvesti.

Foto: profimedia

S bivšom suprugom Alice Kim (37) u dobrim je odnosima, a na proslavi vjenčanja pridružila mu se s njihovim 15-godišnjim sinom Kalom. Par je razmijenio tradicionalne katoličke i šintoističke zavjete čitanjem pozije Walta Whitmana i japanskog haikua. Sretan par odlučio se na malu ceremoniju, na datum rođendana pokojnog Cageovog oca.

Inače, Nic je poznat po vezama s brojnim ljepoticama. Prva njegova supruga bila je model Kristina Fulton, brak je trajao nekoliko godina, a ona mu je rodila sina kojeg su nazvali Weston. Weston je glumac i glazbenik, te otac Nicolasova prvog unuka, Luciana Augustusa. Nakon razvoda Cage je potražio sreću s glumicom Patriciom Arquette, a onda i s kćeri legendarnog Elvisa Presleya, Lisom-Marie. Nijedan od tih njegovih brakova nije potrajao. Razočaran neuspjehom s vršnjakinjama, počeo je naganjati žene dvostruko mlađe od sebe. Kada je napokon oženio 20-godišnju glumicu Alice Kim 2004. godine, veza se činila stabilnom, a Cage je bio sretan. Postali su roditelji Kal-Ela, kojemu su dali ime po još jednom liku iz stripa, Supermanu. Ipak, nije sve bilo idilično pa je Cage završio na policiji zbog nasilja u obitelji.

Uhićen je u pijanom stanju zbog nasilja u obitelji i narušavanja reda i mira. Jedan taksist zamijetio je kako se glumac svađa sa suprugom Alice na koju je u jednom trenutku fizički nasrnuo. Pozvao je policiju koja nikako nije mogla smiriti pijanog glumca koji se opirao uhićenju. Kim je tvrdila da se ona nije osjećala ugroženo i da je taksist sve pogrešno shvatio. Točno kada su mnogi pomislili da će slaviti 12. godišnjicu, 2016. najavili su da se rastaju. Alice mu je slomila srce, pa je četiri godine poslije odlučio ponoviti recept s vizažisticom Erikom Koike. Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci veze, a poništenje braka Cage je, kako stoji na početku teksta, zatražio samo četiri dana poslije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:13 06.03.2021.

vrhunski i meni jako drag glumac u izvrsnim filmovima, ali.... toliko mlađa žena, dijete mu može biti!!!! Ne ide to, Nick! Par treba tražit svoga para.

GP
gprskalo
13:20 06.03.2021.

isto dobar čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije