Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekad glamurozna pjevačica

Obožavatelji zbunjeni nakon što je pop diva uhvaćena u potpuno neprepoznatljivom izdanju

Foto: profimedia
1/8
09.04.2021.
u 22:00

Jasno je na fotografijama da je pjevačica dobila i koji kilogram, ali i odjevna kombinacija, pogotovo kratke hlače, našle su se na meti kritičara.

Glamurozna pjevačica Lana del Rey posljednje vrijeme iznenađuje svojim izgledom. Nekada ljepotica koja je uvijek naglašavala stil prošlih holivudskih vremena sada izgleda potpuno neprepoznatljivo. Posljednjih godina pojavljuje se uvijek u ležernim odjevnim kombinacijama, trenirkama ili trapericama s običnim jednobojnim majicama. 

Pop diva iznenadila je obožavatelje kada su u petak procurile fotografije prilikom njezinog izlaska u šoping. Jasno je na fotografijama da je pjevačica dobila i koji kilogram, ali i odjevna kombinacija, pogotovo kratke hlače, našle su se na meti kritičara.

Foto: profimedia

Fotografija je navodno snimljena prošlog vikenda, a na njima se čini da se pjevačica udebljala najmanje 20 kilograma, što je vidljivo u području trbuha, bokova i općenito donjeg dijela tijela.

Hitom  "Video Games" Lana Del Rey je prije devet godina poharala sve glazbene ljestvice i onda se više manje povukla iz glazbenog svijeta i onda je najavila novi album "Chemtrails Over the Country Club" za ovu godinu, ali planove za izdavanje sedmog studijskog albuma joj je poremetila pandemija koronavirusa. Prvi singl je obožavateljima najavila pustiti u siječnju 2021. godine, ali obožavatelji više pričaju o njezinom izgledu nego o glazbi.

VIDEO>> Poznati su detalji sprovoda princa Philipa

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije