Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponižavajuće

Obožavali su ga, a sad ga napadaju: Pratitelji bijesni zbog bogataševe snimke

Foto: Instagram
1/4
18.08.2019.
u 11:07

Vacchi je izazvao bijes javnosti jer je objavio video na kojem maneknke u badićima udara po stražnjicama.

Najseksi djedica na svijetu, talijanski bogataš Gianluca Vacchi izazvao je bijest javnosti jer je na Instagramu objavio video na kojem mankenke odjevene u badiće udara po stražnjicama.

"Ovo je ponižavajuće", "Tužan trenutak" i "Ne poštuješ žene", komentirali su neki pratitelji, dok su se drugi zapitali što njegova sjevojka, Sharon Fonseca misli o takvom ponašanju i je li ona odobrila taj video.

 

Gianluca je brzo odgovorio.

"Veoma poštujem ove djevojke. Naučite se šaliti ako želite poštovati život", napisao je Vacchi.

Na društvenoj mreži  inače ga obožavaju. Nadimak mu je i Seksi Djedica, na nabildanom tijelu bezbroj je tetovaža, u njegovu životu hrpe su djevojaka u bikinijima, o čemu svjedoče i fotografije na društvenim mrežama. Živi životom u kojem su mu svakodnevica privatni mlazni avioni, luksuzne jahte, moderni stanovi, luksuz pršti, a na Instagramu prati ga 13,2 milijuna ljudi. U “pravom” životu, prijatelji su mu svjetski slavni ljudi, razvikane svjetske zvijezde poput Cristiana Ronalda, Cristiana Vierija, Zaca Efrona, vlasnika tvrtke ToyWatch čiji sat nosi i – Michelle Obama... Čovjek doista živi – novi život. Glamurozan.

– Imam dva života. Sad živim drugi život. U prvom životu bio sam poslovni čovjek. Jurio sam kao mladić za novcem. I onda sam shvatio, u kasnim četrdesetima, da jurim i da će život vrlo brzo proći dok ja hvatam novac. Odnosno da trebam stati, da trebam nešto promijeniti. I to vrlo brzo! I odlučio sam – pustit ću sve i postat ću – DJ! I danas vodim novi, drugi život. Život DJ-a – rekao nam je Gianluca.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crodux
12:57 18.08.2019.

samo češi buraz!

MA
markomateracisvršimtipofaci
12:54 18.08.2019.

Ma, boli ga ona stvar...

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:18 18.08.2019.

Guzobrižnici i feministice, ajmo brzo, udrite po minusima, da vidimo koliko vas ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije