Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se spektakl

Objavljena velika vijest: Povratak Petra Graše bit će još impresivniji!

Petar Grašo predstavnik je Ribe.
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/7
14.10.2021.
u 18:54

Prije četiri godine spektakularnim koncertom obilježio je 20 godina karijere u Areni Zagreb, a sada se najavljuje još impresivniji povratak.

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) proteklih je dana u fokusu javnosti zbog veze s Hanom Huljić (31), kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić. A osim novosti na privatnom planu Grašo za sve svoje obožavatelje sprema i veliki glazbeni spektakl - koncert u Areni Zagreb. Vijest o koncertu objavljena je na Instagram profilu Narodnog.

- Grašo u Areni Zagreb! Prije četiri godine spektakularnim koncertom proslavili smo 20 godina karijere Petra Graše i 20 godina narodnog. Povratak Graše u Arenu bit će još impresivniji stoga se vidimo 26.2. iduće godine - najavili su. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by narodni (@narodni.official)

Inače,  Grašo je nedavno prekinuo dugogodišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović, no čini se da je sada ponovno pronašao sreću u ljubavi. Petar i Hana poznaju se od malih nogu, jer Grašo godinama surađuje s njenim tatom, Tončijem, te su tako postali i obiteljski prijatelji, a sada se čini da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više. Njihova veza traje već neko vrijeme, a pjevač je nedavno objavio jednu snimku na kojoj se vidi da ga snima ženska osoba veoma slična Hani. Roditelji Petra Graše i Hane Huljić zadovoljni su ovom vezom jer vide koliko su njih dvoje zaljubljeni i uživaju u svakom zajednički provedenom trenutku.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nahty
19:39 14.10.2021.

Otkad je snogirao Danijelu i nabavio si "piletinu" odmah je čovjek živnuo. A i neće se huljićka zaljepiti za sirotinju. Doduše i ona će mu biti prolazna... Na kraju krajeva i sam život je prolazan i treba ga iskoristiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije