Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
organizirano bdjenje ispred bolnice

Obitelj repera DMX prekinula šutnju nakon što se predozirao: 'Držite ga u mislima'

FILE PHOTO: Rapper DMX exits the U.S. Federal Court in Manhattan following a hearing regarding income tax evasion charges in New York
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
07.04.2021.
u 10:41

Njegova obitelj također je prekinula šutnju u ponedjeljak i obratila se obožavateljima kako bi im zahvalila na podršci u teškim vremenima, ali i zamolila da se nastave moliti za repera. Bdjenje za repera organizirano je izvan bolnice zbog ograničenja uslijed pandemije koronavirusa.

Slavni reper DMX (50) hospitaliziran je u subotu nakon predoziranja u svom domu u blizini New Yorka.  Reper pravog imena Earl Simmons, i glumac iz filma „Romeo mora umrijeti” zaprimljen je u kritičnom stanju te je doživio srčani udar, zbog čega je prebačen na intenzivnu njegu. 

Kako je u subotu rekla njegova bivša menadžerica Nakia Walker, hip hop zvijezda je u vegetativnom stanju, ali pokazuje „aktivnost mozga”. Njegov odvjetnik Lawyer Murray Richman poslije nije htio potvrditi da je svemu uzrok predoziranje te je rekao kako nije siguran što je uzrokovalo srčani udar koji ga je smjestio u bolnicu. No, u ponedjeljak je kazao i jednu dobru vijest. Reper je skinut s aparata za održavanje na životu te sada diše samostalno, piše britanski Mirror.

Njegova obitelj također je prekinula šutnju u ponedjeljak i obratila se obožavateljima kako bi im zahvalila na podršci u teškim vremenima, ali i zamolila da se nastave moliti za repera. Bdjenje za repera organizirano je izvan bolnice zbog ograničenja uslijed pandemije koronavirusa. 

"U petak navečer ... naš brat, sin, otac i kolega DMX, pravog imena Earl Simmons, primljen je u bolnicu White Plains, suočen s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Molimo vas da Earla/DMX-a i nas zadržite u svojim mislima, željama i molitvama, kao i da poštujete našu privatnost u ovim teškim vremenima", prenijela je obitelj preko magazina People. 

Podsjetimo, njegovi obožavatelji zabrinuli su se kada su na Instagramu zvijezde Erica B. vidjeli njihovu zajedničku fotografiju uz opis: „molite se za mog brata DMX-a”. Na molitvu su potom pozvali mnogi glazbenici poput Missy Elliot, Big Freedi, ali i oskarovka Viola Davis. DMX se godinama bori protiv ovisnosti, a 2019. je zbog toga otkazao koncert i prijavio se na odvikavanje. 

VIDEO>> Arija i Marko: Nakon showa 'Zvijezde pjevaju' nastavila se prijateljska veza



 

Komentara 1

Avatar Malazan
Malazan
11:53 07.04.2021.

Ne žalim. Imaš sve i onda se upucavaš drogom. Jer kao napatio si se u životu.... a onda pati i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije