Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajili su

Obitelj priznala da je legendarni glumac doživio moždani udar: 'Svi smo bili uz njega'

Foto: Profimedia
1/4
09.08.2019.
u 13:27

Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima ''The Swimming Pool'' i ''Purple Noon'' dobio je počasnu Zlatnu plamu  na festivalu u Cannesu u svibnju.

Legendarni francuski glumac Alain Delon prije nekoliko tjedana doživio je moždani udar i trenutačno se odmara u Švicarskoj. Vijest je potvrdio njegov najstariji sin Anthony Delon.

Kazao je da su njegove vitalne funkcije dobre te da su doktori potvrdili da je stabilno.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima ''The Swimming Pool'' i ''Purple Noon'' dobio je počasnu Zlatnu palmu na festivalu u Cannesu u svibnju.

Njegov sin napomenuo je da je Delon bio na operaciji u Parizu te da je ondje ostao tri tjedna na intenzivnoj.

– Cijela obitelj bila je uz njega, moj brat, moja sestra i moja majka Nathalie – rekao je Anthony te dodao da je njegov otac nakon toga otišao u Švicarsku kako bi se odmorio u privatnoj klinici.

Već nedavno se šuškalo da je glumac doživio moždani, no njegova obitelj to nije htjela potvrditi već je rekla da je bio u bolnici zbog glavobolje i vrtoglavica.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
14:17 09.08.2019.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'The Swimming Pool' i 'Purple Noon'... Dobro, jel u redakciji ima itko filmski polupismen? Kako vas nije sram???

ZA
zagabria1
14:51 09.08.2019.

U svoje vrijeme bio je vrlo naočit, markantan, dostojanstven glumac. Dok nisu primat preuzeli isprazni i dosadni američlki glumci i isto takvi filmovi.

Avatar opara1
opara1
13:37 09.08.2019.

To je danas normalno ,,živijeti i umrijeti ,, tempo života nas tiska sve jače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije