Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragičan život

Majka joj je ubila oca, do 11. nije imala zube zbog bolesti, a sada odgaja sina kao kćer

Foto: PA/Pixsell
1/8
07.08.2019.
u 08:00

Charlize Theron danas slavi 44. rođendan, jedna je od najljepših glumica, no život joj nije uvijek bio lak

Južnoafrička glumica Charlize Theron medijima je nekoliko puta govorila o tome kako je odrastala uz nasilnog oca koji je imao problema s alkoholom. Njena majka Gerda ubila ga je u samoobrani.

– Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela govoriti o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi želio pričati takvu priču? Nitko ne zna kako reagirati kada im kažete da ti je otac alkoholičar kojega ti je ubila majka. Nisam željela da me vide kao žrtvu – rekla je Theron.

Djetinjstvo joj je bilo obilježeno konstantnim strahom od oca. Jednom se vratio kući pijan i počeo pucati po Charlizeinoj sobi. U strahu za svoj i kćerin život Gerda mu je oduzela pušku i ubila ga. Oslobođena je optužbi jer je utvrđeno da je riječ o samoobrani. 
Charlize je isto tako kao mala bolovala od žutice, a do 11 godine nije imala nijedan zub.

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL

Za ulogu u filmu "Tully", u kojem glumi samohranu majku, udebljala se 16 kilograma. Također, za ulogu u filmu udebljala se 13 kilograma kako bi bila uvjerljivija kao najpoznatiji ženski serijski ubojica Aileen Wuornos u filmu “Čudovište”. Nosila je i protezu, stanjili su joj kosu i prošarali kožu prozirnom tintom za tetoviranje kako bi izgledala kao da je oštećena vremenskim prilikama.

Otkrila je da svog sedmogodišnjeg posvojenog sina Jacksona odgaja kao djevojčicu. Imao je samo tri godine kada joj je rekao da se ne osjeća kao dječak pa sad kaže da odgaja dvije lijepe kćeri.


 

– Eto, i ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: ''Nisam dječak!'' – ispričala je glumica koja dodaje da se neće uplitati u život kćeri jer ''pronalaze'' same sebe.

 

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili zdravlje:



 

 

Ključne riječi

Komentara 36

US
USA
08:21 07.08.2019.

Koja mentalna bljuvotarija. Dijete od tri godine se rodno samo determinira. Svijet ubrzano odlazi u stanje ozakonjene politicke i moralne devijantnosti. A sve su pokrenule neoliberalne i LGBT skupine stiteci nenormalne vrijednosti pod egidom slobode i prava.

MW
mwangawamungu
08:18 07.08.2019.

U Hollywoodu gotovo svi odgajaju barem jedno dijete drugačije od onog kako je rođeno. Za mnoge se ne zna, a za neke se zna.Mnogi su u Hollywoodu transvestiti pa mi mislimo da su glumice koje imaju predivna izvježbana tijela.Preko Hollywooda iluminati na najlakši način provode NWO.Znaju da je cijeli svijet zaluđen njihovim životima i slavom.

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
08:34 07.08.2019.

ahaha ako dijete od 3 g je reklo da je superman hoćeš li ga učiti letjet? i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije