Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je zapravo kriv

Obitelj Kate Middleton ne želi šutjeti o svađi s Meghan, odlučila je iznijeti svoju stranu priče

Foto: PA/Pixsell
1/6
12.05.2021.
u 09:32

Riječ je o svađi između Kate i Meghan, koja se odigrala uoči vjenčanja Meghan i princa Harryja

Nagađanja medija kako je uoči vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja izbila svađa između Meghan i Kate Middleton, potvrdila je sama vojvotkinja od Sussexa u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey. Njezina verzija priče kaže kako je Kate imala ispad uoči vjenčanja jer nije bila zadovoljna haljinom koju je njezina Charlotte trebala nositi na vjenčanju svog strica Harryja.

Prema riječima Meghan Markle, reakcija Kate Middleton izmamila joj je suze, ali priznala je i kako se Kate nekoliko dana poslije toga ispričala i pokucala joj je na vrata s pisanom isprikom i cvijećem. Obitelj Kate Middleton, točnije njezin ujak Gary Goldsmith odlučio je stati u obranu svoje nećakinje jer je uvjeren, kao i ostatak obitelji, da Kate nije kriva za nesuglasice o kojima se pisalo pa Gary želi iznijeti i onu stranu priče iza koje stoji obitelj Middleton.

– Kate znam od rođenja i kod nje nema nimalo zla. To jednostavno nije u njezinoj prirodi. Još je ljepša iznutra nego izvana. Siguran sam kako je jedina osoba koja je u ovoj priči imala ispad bila Meghan, a ne Kate koja je divna osoba i nikada nikome nije napravila ništa loše – kaže njezin ujak za britanske medije.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Komentara 3

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
10:03 12.05.2021.

Auf, bit će frke

RO
RogaBabaroga
10:06 12.05.2021.

j.... se više s kraljevskom obitelji

YU
YugoGVXnostalgiCharger
07:25 13.05.2021.

Wow koje informacije i činjenice, sad mi je sve jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije