Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta otkriva

Nives Celzijus otvorila je sezonu kupaćih kostima i otkrila tko joj je izabrao ovaj izazovni kostim

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
12.05.2021.
u 08:00

Neki od obožavatelja sugerirali su joj kako može nositi i kupaći broj manji.

Ljeto nam je sve bliže pa je Nive Celzijus odlučila i ove sunčane proljetne dane iskoristiti za sunčanje na terasi i pri tome se pohvalila i izazovnim kupaćim kostimom u zlatnoj boji. - Ono kada ti sestra kupuje kupaći kostim. Kako vam se čini izbor? - pitala je svoje obožavatelje koji su joj u velikoj većini dali podršku za ovakav modni odabir, a neki su sugerirali kako bi mogla nositi i broj manji. Jedan od pratitelja primijetio je kako po pitanju kupaćih kostima Nives dijeli isti ukus s Jelenom Karleušom jer imaju identičan kupaći. Nives će ove godine u prosincu proslaviti 40 godina, a kako je nedavno ispričala za Story kaže kako je s 40. zadovoljnija i samosvjesnija nego s 30. godina.

Foto: Instagram

- Kad usporedim svoje fotografije danas i tada, sjetim se kako sam nakon 30. rođendana strepila od godina, a sada sam svjesna da sam iz godine u godinu sve zadovoljnija sobom. Sigurnija sam, samosvjesnija, sebi zgodnija. Sjećam se da sam se kao klinka stalno uspoređivala s drugim ženama, što mi je stvaralo nesigurnost. Danas i sebe i žene općenito gledam drugim očima. Kao klinka uvijek na ženama tražiš mane kako bi na neki način uzdignula sebe. Danas na njima tražim ono najljepše, uživam u njihovoj ljepoti, motiviraju me i inspiriraju. Potpuno sam se oslobodila osjećaja ljubomore i kompetitivnosti. - rekla je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije