Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Danijela nakon prekida s Grašom fanovima poslala važnu poruku o ljubavi

Danijela Martinović
Foto: Instagram
1/7
12.05.2021.
u 07:00

- Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi...Otkad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške. Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom nebeskom, napisala je uz isječak iz spota za pjesmu "Ljubav ne odustaje"

Nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s Petrom Grašom, Danijela Martinović ponovno se oglasila na Instagramu. Pjevačica je zahvalila fanovima na pozitivnim reakcijama koje je dobila za svoju novu pjesmu.

- Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi...Otkad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške. Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom nebeskom, napisala je uz isječak iz spota za pjesmu "Ljubav ne odustaje". Danijela je u petak sugrađanima čestitala Dan grada. 

- Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađani, sretan nam Sveti Duje, kazala je nasmijana Danijela u kratkom videu. Brojni su pratitelji primijetili kako je Danijela nasmijana i vrlo dobrog raspoloženja.

Podsjetimo, par je posljednji put zajedno viđen u ožujku 2020. godine u zagrebačkom kinu Cinestar na predstavljanju Danijelinog albuma “Neopisivo”. Tada ju je Petar zaljubljeno gledao iz prvog reda i pružio joj najveću podršku u nastajanju glazbene priče koju je tada predstavljala. Međutim, to nije bio slučaj mjesecima prije kada je u listopadu 2019. predstavljala knjigu “Šalabahter života - Neopisivo”.

Na promociji, koju je vodila poznata voditeljica Karmela Vukov Colić, u poznatoj zagrebačkoj knjižari Danijeli su mnogi došli iskazati potporu, ali ne i Grašo koji je tada izostao s velikog događaja u karijeri 49-godišnje pjevačice. Već se tada u estradnim krugovima počelo govoriti o ozbiljnijim problemima. No malo je tko mogao znati da će vrlo brzo prekinuti vezu. Svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća. Sve ovo vrijeme o njoj su rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže niti jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a više su puta istaknuli da svoju intimu drže za sebe.

VIDEO: Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli su nakon 24 godine 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
karlodrago
08:21 12.05.2021.

Danijela dosta si i izdražala sa Grašom ,kako mi se čini da on voli one iz šarene zastave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije