Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

O ovom paru vlada podijeljeno mišljenje. Gledatelji: 'Mladenka se ceri kao neka klinika'

Foto: RTL
1/13
16.10.2021.
u 15:20

Par se mnogim gledateljima odmah svidio i vjeruju da bi čak mogli i potrajati, no nisu svi bili presretni zbog izbora stručnjaka.

U petak navečer u showu 'Brak na prvu' sudbonosno 'da' sa smiješkom su izrekli Erna i Edin. Par se mnogim gledateljima odmah svidio i vjeruju da bi čak mogli i potrajati, no nisu svi bili presretni zbog izbora stručnjaka. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Neću se navući kao prvi put s Gogom. Sve je bilo super,najednom likuša vidi Adama i raspadne se sve. Sad pušem i na hladno -  napisao je jedan obožavatelj showa. 

Drugi gledatelj uvjeren je da su stručnjaci ovaj put pogodili par koji bi mogao ostati u vezi nakon eksperimenta. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Ako ovo dvoje ne uspije ili nisu uspjeli. e onda u k**** sve. Meni se isto čine kao stvoreni jedno za drugo. Ona lijepa, draga, simpatična a on momak miran na svom mjestu. Sretno u nadi da su uspjeli  - stoji u komentaru obožavatelja.

Još jedna gledateljica složila se da su Erna i Edin dobar par, no nije joj se svidjelo što se mladenka smije. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Fin su par, samo ona mi se malo previše smije, možda trema ali su slatki - komentirala je. 

Ipak, jedan gledatelj uvjeren je da Erna nije tako zamišljala budućeg supruga. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Generalno, dobar par, ali mislim da si mala nije tako zamišljala budućeg. Mislim da joj najviše tih osam godina razlike smetaju. On dobar čovjek, ali dosadan. Bez ljutnje - napisao je. 

Nakon emisije, par je komentirala i druga obožavateljica showa kojoj se nije svidjelo kako se Erna smije.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- On mi se čini okej tj. na mjestu. Mladenka se ceri kao neka klinika, prvi dojam ne djeluje mi dobra osoba! Smijehom prekriva razočaranje - dodala je. 

Podsjetimo, Erna i Edin bili su malo nervozni i vrlo uzbuđeni pred samu ceremoniju vjenčanja, a kad su im se pogledi sreli, osmjeh na licima je govorio sve.

„Iskreno, oduševljen sam na prvu, izula me iz cipela! Bit će nešto sto posto. Kad pozitivno misliš i pozitivni želiš, to ti se i ostvari. Vjerujem da bi moglo biti nešto više između nas i potrudit ću se da se to ostvari“, izjavio je Edin, a i Erna je bila zadovoljna novim suprugom.

„Jednim dijelom je moj tip muškarca, ali ne u potpunosti. Spontan je i smiren. Zasad je stvarno divan, lijepo se ponaša i ima lijepe manire. No trebat će vremena da se upoznamo i da se povežemo te da dođe do poljupca“, otkrila je u epizodi Erna.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

Ključne riječi

Komentara 3

SN
sasa.novak.58
20:20 16.10.2021.

Ona je došla jer želi biti posvuduša, a on zasad djeluje iskreno.

VI
vidum
18:54 16.10.2021.

Nek sam saznao da se i klinike cere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije