Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljeni kviz

Novosti u 'Potjeri' iznenadile gledatelje, a evo kako su prošli natjecatelji u prvoj epizodi nakon duže stanke

Foto: HRT screenshoot
1/7
20.09.2021.
u 19:11

Sljedeća se natjecala studentica Doris, no nije uspjela pobjeći Morani. Ni Filip koji je pokušavao pobjeći nakon nje nije bolje prošao.

U najnovijoj epizodi HRT-ovog kviza 'Potjera', voditelj Joško Lokas otkrio je da su studio malo 'kozmetički uredili'. Prvi natjecatelj koji se suočio s lovkinjom Moranom na novoj, većoj ploči bio je Mile, a za svoju ekipu skupio je čak 70.000 kn.

Foto: HRT screenshot

Sljedeća se natjecala studentica Doris, no nije uspjela pobjeći Morani. Ni Filip koji je pokušavao pobjeći nakon nje nije bolje prošao. 

Idući je pred Moranu stao Bojan, koji nije briljirao u minuti, te je osvojio samo 3.500 kn, a nije uspio pobjeći Morani ni na ploči. 

Mile je tako ostao sam u završnoj i dobio 10 koraka prednosti, no Morana ga je uspjela uloviti.

Foto: HRT screenshot

Jedan od omiljenih kvizova brojnih Hrvata tako se vratio s uzbudljivom emisijom, a nema sumnje da će ih nove epizode ponovno prikovati uz televizore. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 4

HI
hiohio
19:45 20.09.2021.

Samo dajte lovu od preplate od umirovljenika koji imaju 1500 kuna i moraju dati vama 80kn mjesečno vama da podjelite sa kvizovima i pola u vaš džep, stavljate još reklame i još tu zarađujete i još promovirate kockare i lotoo i tu uzimate lovu. Normalna država to mora ukinuti da zarađujete od sponzora i preplate,. trebate biti kao Novatv i Rtl koja živi samo od sponzora umjesto da tako poslujete ne može se biti sponzor reklama i preplata. Sramota je Hrt za državu.

RE
RedTree
21:10 20.09.2021.

Informacija: u priči o Petru Panu, izmišljena zemlja se zove Nigdjezemska, a ne Nedođija.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:18 20.09.2021.

Ovaj ne bi mogao ni ovce voditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije