Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Darijo Srna pokazao kako uživa sa suprugom Mirelom koju ne viđamo često

Darijo Srna
Foto: Instagram
1/14
29.12.2022.
u 18:30

Dvojac je posljednji put viđen u javnosti u studenom, kada je Darijo u zagrebačkom hotelu Esplanade predstavio autobiografiju "Zašto te zovu Srna". Mirela je tada za InMagazin kazala kada je bila najponosnija na supruga

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (40) na Instagramu je podijelio fotografiju sa suprugom Mirelom (40). Par je uživao u šetnji pokraj rijeke Neretve, a Darijo je sve zabilježio mobitelom.

Dvojac je posljednji put viđen u javnosti u studenom, kada je Darijo u zagrebačkom hotelu Esplanade predstavio autobiografiju "Zašto te zovu Srna". Mirela je tada za InMagazin kazala kada je bila najponosnija na supruga. 

Foto: Instagram

- Najponosnija i najtužnija sam bila onog trena kad se odlučio vratiti u reprezentaciju i igrati utakmicu nakon što mu je umro otac. Bila sam toliko ponosna na njega, umiralo je sve u meni, mislila sam je li to ispravno ili ne, tako da su to bili specifični momenti. Bilo je tu puno momenata kad sam mislila - Bože, ja to nikada ne bih mogla. Evo stvarno iskreno, najiskrenije - ispričala je Mirala za IN Magazin.

Lijepe riječi za svoju suprugu je imao i bivši reprezentativac naše nogometne reprezentacije. 

- Za mene je moja supruga veliki heroj i ja sam s njom proživio puno lijepih trenutaka, a nažalost i loših koje nosi nogometni život i ona je cijelo vrijeme bila uz mene. Ona je moj heroj, moj zid, moja potpora i ja to jako cijenim, jako ju volim i hvala joj za to - rekao je Srna.

Foto: Instagram

Mirela je otkrila i što ju je privuklo kod supruga, ali priznala da ima i dana kad situacija nije idealna.

- Mislim da je on stvarno poseban čovjek i to sad govorim koliko uopće ja mogu o njemu nešto objektivno reći. Ne znam, mene ta njegova emotivnost, otvorenost, humor, pozitivnost istog trena privukla njemu. On je moj suprug i ima puno dana u godini kad mislim da bi ga mogla zadaviti - iskreno je rekla.

Podsjetimo, par se vjenčao 2010. godine, a ubrzo im se rodila kćer Kasja. Pet godina kasnije dobili su i sina Karla. Darijo i Mirela rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a kad to čine ističu ljubav jedno prema drugome.

Dodajmo i da je kapetan Vatrenih i Šahtara prije tri godine je obznanio kraj svoje karijere, a supruga mu je tada posvetila emotivnu objavu. "Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme", poručila je tada.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije