Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš ga je namučilo

Novinar Nove TV u 'Milijunašu' osvojio 5000 eura, jedno pitanje mu je zadalo probleme

Foto: HRT
1/8
16.03.2023.
u 21:24

Naime, na 10. pitanju nije se mogao odlučiti za točan odgovor. Pitanje je glasilo: Koji je engleski grad poznat po bijelim klifovima visokima do 110 m: Blackpool, Bristol, Dover ili Southampton? Kazao je kako uopće nije siguran te je zamolio voditelja Tarika Filipovića da mu pomogne u odabiru. Tarik mu je preporučio džoker pola-pola, jer Stipe je već kazao kako sumnja da je točan odgovor Dover.

Novinar Nove TV Stipe Sladoljev nastavio je svoju borbu za milijun kuna u showu 'Tko želi biti milijunaš'. Iako u prošloj epizodi nije iskoristio niti jedan džoker, ovaj put mu je jedno pitanje predstavljalo veliki problem, pa je na njemu potrošio sve. 
Naime, na 10. pitanju nije se mogao odlučiti za točan odgovor. Pitanje je glasilo: Koji je engleski grad poznat po bijelim klifovima visokima do 110 m: Blackpool, Bristol, Dover ili Southampton?

Kazao je kako uopće nije siguran te je zamolio voditelja Tarika Filipovića da mu pomogne u odabiru. Tarik mu je preporučio džoker pola-pola, jer Stipe je već kazao kako sumnja da je točan odgovor Dover. 
Bristol i Dover ostali su nakon što je prepolovio. 

 - Dobro da je ostao odgovor na koji sam sumnjao, iako ni Bristol ne zvuči kao nemoguć odgovor - izjavio je. 
Nakon toga pokušao je do točnog odgovora doći putem džokera 'zovi'. Džoker mu ni ovaj put nije pomogao, kazavši kako mu zvuči Bristol, no da bi mogla biti riječ i o Doveru

Na ovom pitanju odlučio je iskoristiti i posljednjeg džokera, pomoć publike koja je glasala tako da je njih 55 posto odabralo Bristol, a 45 posto Dover. Savjet publike nije prihvatio i odlučio se za Dover, što je i bio točan odgovor. Osvojio je 5000 eura. 
Iduće pitanje mu također nije sjelo, a glasilo je: 'Tko među kopnenim kralježnjacima ima najveće oči?: Krokodil, noj, sova ili slon?'
Eliminirao je noja, a kazao je kako mu slon zvuči kao najlogičniji izbor. To ipak nije bio točan odgovor, već baš noj, te je Stipe napustio natjecanje. 

Podsjetimo, u prošloj epizodi natjecatelj koji je sjeo nasuprot Tarika Filipovića dobro nam je poznato televizijsko lice, a to je novinar sportske redakcije Nove TV Stipe Sladoljev kojem su hodnici Prisavlja dobro poznati jer je nekada radio i na HRT-u.
Stipe je prvi prag prošao bez problema, a na osmom pitanju se malo zamislio iako je bilo iz njegovog sportskog sektora. Prisjetio se kako je baš prije 18 godina u ovom istom kvizu na osmom pitanju iskoristio dva džokera, ali ovaj put je odlučio džokere sačuvati za nastavak igre. Koja nogometna reprezentacija u svojoj statistici ima i pobjedu i poraz u finalima Eura, glasilo je osmo pitanje na koje su mu bili ponuđeni odgovori Portugal, Grčka, Nizozemska i Danska. Stipe je točno odgovorio kako je riječ o Portugala i tako je osvojio 2500 eura, a svoju igru nastavlja u sljedećoj emisiji. 

VIDEO 'Žalim što se nisam udala za svog Porečanina. I danas kad ga vidim zatitram, ali oženjen je'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije