Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska obitelj

Novi udarac Meghan Markle i princu Harryju: Procurile informacije koje su sve iznenadile

Foto: reuters
1/28
01.02.2024.
u 12:00

Princa Harryja i Meghan Markle napustio je još jedan suradnik - Bennet Levine, a čini se kako se lista suradnika kod njih iz dana u dan sve više smanjuje.

Izvršni direktor Archewell TV-a Bennett Levine napustio je princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle kao i njihovu produkcijsku tvrtku. Kako britanski mediji navode njegovim se činom ukupan broj suradnika koji su im dali otkaze otkako su se vjenčali popeo na najmanje sedamnaest ljudi. Bennett je otišao iz tvrtke ranije ovog mjeseca, a taj se potez smatra ozbiljnim udarcem za Harryja i Meghan, navode strani mediji. On je to učinio nakon što ih je napustio i Oscarom nagrađeni producent Ben Browning koji je nadgledao njihovu dokumentarnu seriju "Harry & Meghan" i malo manje uspješnu "Live to Lead" i također dao otkaz prošle godine.

Bennet koji se smatra mladom facom u industriji sa 17 osoba koje su napustile Sussexe - najmanje osmero od njih je otišlo otkako su se preselili u Kaliforniju. Njegov je odlazak uslijedio usred neizvjesnosti oko njihova ugovora s Netflixom vrijednog 80 milijuna funti, a koji je ujedno i jedini preostali ugovor o streamingu koji im donosi ipak najveću zaradu.

Ususret prošlom Božiću i blagdanima Meghan je rekla kako ona i njezin suprug Harry imaju jako puno uzbudljivih stvari na listi za objaviti, a da će upravo one, odnosno ti novi projekti iznimno razveseliti njihove obožavatelje. To je bilo kada je njihov serijal na Netflixu dobio mješovite kritike i proglašen je samo pokušajem uljepšavanja njihova imidža. - Dokumentarac je više ličio na jednostranu promociju imidža Harryja i Meghan nego na uravnoteženo istraživanje njihovih života - bio je samo jedan od komentara kritičara njihova dokumentarca. 

 

1/16

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, život princa Harryja pod budnim je povećalom javnosti, tako je nedavno objavljeno da je povukao tužbu za klevetu podignutu protiv novinskog lista Mail on Sunday zbog članka o njegovu osobnom osiguranju, objavio je u petak Daily Mail.  Mlađi sin kralja Charlesa prošle je godine tužio izdavača Associated Newspapers zbog članka iz 2022. u kojemu se tvrdilo da je pokušao držati u tajnosti pravni spor s britanskom vladom u vezi policijske zaštite koja je prekinuta nakon što se odrekao kraljevskih dužnosti 2020. godine.

U članku se Harry optužuje da je pokušao obmanuti javnost, kazavši da je spreman sam platiti zaštitu. U prosincu je od suda zatražio da ne razmatra obranu lista, no sudac je zaključio da ona ima izgleda da uspije. U sažetku odluke suda tada je pisalo da će "tužba vojvode od Sussexa proći kroz ostale faze predraspravnog postupka, kao i suđenje u 2024." To znači da bi vjerojatno kasnije tijekom 2024. morao svjedočiti pred Visokim sudom u Londonu. 

Visoki sud u Londonu presudio je da je Mailovo izvješće klevetničko, što je Harryju otvorilo put za pokretanje slučaja protiv jednog od najvećih britanskih medijskih izdavača, no pokušaj da se slučaj riješi u njegovu korist bez suđenja nije uspio. Daily Mail je izvijestio da je vojvoda od Sussexa povukao svoju tužbu nekoliko sati prije nego što su njegovi odvjetnici trebali predati relevantne dokumente. Novine su objavile i da će Harry morati platiti sve troškove lista koji iznose oko 250.000 funti, kao i sve ostale troškove koji se procjenjuju na ukupno 500.000 funti. Harryjev odvjetnik i glasnogovornik Associateda odbili su komentirati slučaj.

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije