Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za hrvatsku svadbu

Irena iz 'Ljubav je na selu' o suprugu iz Kameruna: Ako se posvađa s mojom kumom, onda se rastajem

Foto: RTL
1/5
31.01.2024.
u 08:00

Irena Slopšek ljubav nije pronašla u RTL-ovom showu, ali nakon snimanja pronašla je muškarca svog života i udala se za Fonda iz Kameruna i nakon vjenčanja u njegovoj zemlji, planira i svadbu u Hrvatskoj, a kuma će joj biti Ines Petrić.

U nekoliko navrata Irena Slopšek pokušala je u showu "Ljubav je na selu" pronaći muškarca svog života. Nije joj uspjelo, ali ljubavna sreća ipak joj se nasmiješila i Irena je nedavno ispričala kako se nakon showa udala te da je njezin suprug iz Kameruna. 

– Udala sam se nakon showa i sada smo uzeli predivan stan u Zagrebu i krajem mjeseca trebao bi doći u Hrvatsku – otkrila je Irena za RTL.hr te ispričala kako je upoznala njegovu obitelj i gdje se odvila ceremonija koja je, rekla je Irena, drugačija nego kod nas i ispričala je kako se tijekom ceremonije mladencima vežu ruke vrpcom i onda izgovaraju zavjete. Vjenčanje su proslavili ručkom u restoranu gdje su okupili 20 uzvanika, a sada planiraju vjenčanje u Hrvatskoj. 

- Pripreme teku ludo, Fondo mi želi kupiti afričku haljinu za svadbu, a kuma Ines mi želi odabrati haljinu po njenom izboru. Više mi se sviđa njena ideja. Fondo mi je slao uzorke za haljinu pa sam i to morala odabrati. Moram njih dvoje spojiti neka se čuju. To će biti najbolje pa neka se dogovaraju. Ako se posvađa s mojom kumom, onda se rastajem i Ines i ja ćemo se prijaviti u novu sezonu 'Ljubav je na selu - ispričala je Irena za RTL

 - Ima apartmane u Tanzaniji i bavi se internetskim marketingom. Želimo otvoriti firmu u Zagrebu u kojoj bismo zajedno radili, ali prvo će se posvetiti učenju hrvatskog jezika – ispričala je Irena koje planove ima sa suprugom u budućnosti. Njezin suprug još uvijek čeka papire potrebe za dolazak u Hrvatsku, a kada stigne Irena je spremna za veliki tulum na kojem će okupiti ekipu iz 16. sezone showa "Ljubav je na selu". Kuma na vjenčanju u Hrvatskoj će joj biti Ines Petrić, također bivša natjecateljica RTL-ovog showa. 

- Irena je oduvijek govorila da ću joj ja biti kuma ako se jednoga dana uda jer se super slažemo. Volimo se šaliti i zabavljati tako da obostrano uživamo u našem prijateljstvu - rekla je Ines nedavno za Story. Otkrila je i da pripreme za vjenčanje teku odlično, a svadbeni poklon još nije kupila. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Komentara 2

ZA
Zabranado2026
08:57 31.01.2024.

Nek našilji i kumu tako da ne bude svađe

TK
Tkalčićevac
19:11 31.01.2024.

Centimetara i vrhnja dovoljno za obadvije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije