Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astroanaliza

Novi pritisci za voditeljicu 'Provjerenog': 'Iz svega će izaći uzdignute glave'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
05.11.2019.
u 08:00

Ivana će na vlastitom primjeru naučiti kako je teško “s rogatima se bosti”.

Ispod blagosti lijepe televizijske voditeljice i urednice Ivane Paradžiković krije se čelična volja, strpljivost i odlučnost. Vrlo racionalno i logičko razmišljanje pomaže joj da sklopi fragmente i posloži puzzle u cjelinu jedne priče. Uvijek je pravda njezina motivacija u poslu i u životu.

Nema uopće potrebu za senzacionalizmom, čak umanjuje dramatičnost, ali zato koristi snagu činjenica, jer djela su mjerodavnija od riječi. Toliko puno suosjećajnosti i empatije za one koji su žrtve i ugroženi, toliko želje i volje da promijeni nabolje društvo u kojem živimo, da pomogne barem minimalno onima koji se ne mogu sami braniti – to ova mlada žena ima. Naglašen joj je neovisan duh. Koliko god imala tradicionalan pristup životu, Ivana se svjesno suprotstavlja tradiciji, običajima i vrijednostima u kojima je rođena, suprotstavlja se autoritetu i društvenoj atmosferi našeg vremena.

S njom je najbolje biti do kraja iskren i izravan. Ne voli kada joj se govori što da radi, što je najbolje i sl. Ona je ispred svojeg vremena iako njeguje i one vrijednosti koje život čini boljim. Posao joj je jako važan – ima smisao za analizu, odličnu memoriju, predano i konstantno radi. Nikada se ne žali, nije stidljiva, ali je skromna. Ima neočekivano velike rezerve energije, praktične sklonosti i brze reakcije. Spremna je uvijek na pomoć drugima. Ima literarni talent i treba ga iskoristiti. Dobro se snalazi u svim vrstama debata – daje brze i oštre odgovore. Vrlo će rado drugima praktično pomoći.

Njezini kreativni potencijali dobri su i za druga zanimanja, npr. s interijerima, brigom o drugim ljudima, diplomacijom, kreativnim poslovima i lijepom umjetnosti. Ima ukus i osjećaj za lijepo pa ima lijepo i ukusno uređen dom. Miroljubiva je i pacifist iako je borbena za svoja uvjerenja. Ne podliježe lako (ili nikako) uvriježenom mišljenju sredine i tradicije. Ivana jednostavno zna izgraditi vlastito mišljenje o svemu. Istina je ono što želi i ona odražava veću lojalnost od ičega drugoga. Mrzi hipokriziju, neizgovorene misli. Ona baca sasvim novo svjetlo na neku situaciju, razbija ambivalenciju, tradiciju i strah i sugerira potpuno novu mogućnost. Nije je briga je li njezin stav popularan, već joj je bitna istina.

Teško se miri s lažima i onime što je nemoralno, neiskreno. Dobrog je srca i borbenog duha. U svojem srcu u privatnim odnosima Ivana treba u isto vrijeme ljubav i pažnju kao i prostor, slobodu i neovisnost. Kao žena ima jednu magnetsku privlačnost. Rado će odabrati odnos u kojem partner nije stalno u fizičkoj blizini. Jednostavno ima snažan osjećaj svrhe i cilja u životu, sudbine koju treba slijediti. Kako se zbog posla koji radi susreće s različitim pritiscima, uskoro joj slijede i novi izazovi i pritisci koji nisu nimalo ugodni. Ti izazovi imaju svoju višu svrhu – naučiti na vlastitom primjeru kako je teško “s rogatima se bosti”. Ivana će iz toga izaći uzdignute glave. To će joj na kraju dati još više snage i motivacije da slijedi svoju svrhu i misiju.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Komentara 8

JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
08:32 05.11.2019.

I ja bih bio pod pritiskom da me čeka kazna od 50 000 kuna.

DI
dirižabl
08:44 05.11.2019.

Kakvo joj je novinarstvo i objektivnost najbolje govori presuda, koja je po meni debelo premala.....i nije nego za kuruza mamo dzambo rubrike kao sto je ova u ovoj nazovi novini

LU
luli
12:11 05.11.2019.

Molimo sudstvo za zaštitu od senzacionalističkih i tendencioznih novinara koji mogu i čiste laži objavljivat bez ikakvih posljedica! Lp, Običan građanin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije