Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Novi izazov u životu Mirjane Hrge: 'Ja sam gazdina žena'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
05.03.2020.
u 08:00

Pomalo se povukla iz javnosti i pridružila suprugu Staši Stefanoviću u novom životnom pothvatu. Naime, Štefanović je s partnerom otvorio Konobu Mare u gradiću Osoru.

Bivša urednica i novinarka Mirjana Hrga prije nekoliko godina odlučila je napraviti zaokret u karijeri i povukla se s malih ekrana.

Savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović pomalo se povukla iz javnosti i pridružila suprugu Staši Stefanoviću u novom životnom pothvatu. Naime, Štefanović je s partnerom otvorio Konobu Mare u gradiću Osoru. O svemu je razgovarala za Gloriju.

– Ja sam gazdina žena – našalila se Hrga te dodala da je njezin suprug vlasnik koji ima partnera koji vodi konobu, a ona je tamo da zada neki ritam i kaže je li neko jelo fino.

– Proputovala sam pola svijeta pa se usuđujem komentirati hranu, zbog čega sam im zahvalan degustator – kazala je Mirjana. Naglasila je kako su ona i suprug htjeli otvoriti mjesto gdje će se moći spraviti dobra domaća kuhinja jer su na ovom kvarnerskom otoku već godinama. 

Iako nije ranije javno govorila o toj ideji, na njezinu Instagramu početkom godine osvanula je fotografija iz konobe. Naime, Mirjana je objavila fotografiju na kojoj u društvu prijatelja u Osoru s velikim osmjehom na licu i šeširom na glavi veselo pozira za stolom restorana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad bih morala opisati kako izgleda vlastita sreca ... #Osor

A post shared by mirjana (@hrgam) on

 

Uz fotografiju je napisala ''Kad bih morala opisati kako izgleda vlastita sreća ...''. Među lajkovima i komentarima našla se i primjedba pratitelja koji je napisao kako je Mirjana predivna osoba, a u nastavku ju je pitao zašto je više nema na televiziji. Hrga mu je zahvalila na komplimentima te odgovorila da je posao na TV-u prošlo svršeno vrijeme te da trenutačno ''samo živi''.  

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar picaškandalo
picaškandalo
08:45 05.03.2020.

Ee moj novinaru... Na Velom Lošinju?? Otok se zove Lošinj, a mjesta na otoku su Mali Lošinj i Veli Lošinj... Ili je na Lošinju ili u Velom Lošinju.. Na Velom Lošinju - nikako.. A inače za informaciju potpunu.. Osor je mjesto na otoku Cresu.

DU
Deleted user
08:59 05.03.2020.

Kakav uradak od članka?! Nego, jel stvarno ima neki gradić Osor na Lošinju ili je riječ zapravo o Osoru na Cresu?! Nekoliko godina ljetovao tamo, ali sad sam zbunjen. Kakav uradak?! Ispod razine "pučkoškolca"... Čak je i meni "s ove strane zaslona" pomalo neugodno...

DU
Deleted user
08:45 05.03.2020.

I ovo je VL,sramota.Nekad ste bili pojam dnevnika,za Zagreb i okolicu,a sad niste ni za klo papir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije