Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE LOŠ STYLING'

Novi imidž Davora Bilmana iznenadio sve! Pratitelji poručuju: 'Konačno normalno izgledaš'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
03.08.2020.
u 11:37

Član žirija Supertalenta Nove TV pokazao je kako izgleda za vrijeme godišnjeg odmora, a pratitelji su ostali pod dojmom.

Ljetni izgled po mnogima omiljenog člana žirija Supertalenta Davora Bilmana oduševio je njegove pratitelje nakon što je fotografijom na Instagramu pokazao kako je pustio bradu i zapostavio svoj inače glatki look.

- Vacay mode - napisao je ispod fotografije na kojoj pozira s naočalama, a komentari obožavatelja puni su odobrenja za inače neobično izdanje markantnog Bilmana.

Foto: Instagram screenshot

"Skroz si zgodan", "Ajde, barem negdje dlake rastu", "Super izgled s bradom! Zgodan i šarmantan! Tako bi trebali uvijek nositi bradu!", "Odlično vam stoji brada", "Ideš, ne bih te prepoznala", "Brada je pun pogodak", pisali su mu pratitelji.

Među njima se istaknuo komentar pratiteljice koja mu je poručila: "Konačno normalno izgledaš. K'o da si se opustio". Inače fanovi često komentiraju kako njegov sin Leo jako sliči na njega, a njega je dobio s prvom suprugom Vesnom

1/7

Nedavno su zajedno pozirali za Instagram te se Bilman tim putem pohvalio njegovim uspjehom.

"Onaj trenutak kada ti sin kaže da će on platiti cugu jer je otvorio obrt. Konačno", napisao je tada uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom.


Komentara 2

JA
Jagica
16:11 03.08.2020.

Sa bradom neprepoznatljiv i tako tako....a kao obijan njegova ljepota bliješti u punom sjaju

BE
berija
12:52 03.08.2020.

A o mojoj susjedi ni riječi? Kosu posvijetlila, skratila, nokte namazala, noge depilirala i ništa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije