Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI STIŽU

Šprajc proslavio 52. rođendan na plaži i fanove nasmijao do suza: 'Ako niste gledali Baywatch, sad gledate'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/7
03.08.2020.
u 08:31

Voditelj bez dlake na jeziku Zoran Šprajc proslavio je 52. rođendan i fanovima otkrio kako ga je obilježio.

Karizmatični RTL-ov voditelj bez dlake na jeziku Zoran Šprajc jučer je proslavio 52. rođendan, a fanovima na Instagramima dao je uvid u to kako je protekao njegov dan.

– Ako niste gledali Baywatch, sad ga gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda – napisao je Šprajc na fotografiji na kojoj izlazi iz mora, a komentari s lijepim rođendanskim željama i oni na račun linije nisu prestali stizati.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Aaa Zorane koji stas, snaga i moć! Nek se srame ovi iz Baywatcha", "Znate što... Iskreno... Skroz ste u formi.... Guštajte", "Sretan rođendan prijatelju!", "Glavni lik ide u mirovinu, ovo je zadnja scena", "Top si Zorane, Instagram gori", samo su neki od komentara na račun posljednje fotografije sa Šprajcova Instagrama, a mnogi su se i nasmijali njegovom referiranju na Baywatch.

Podsjetimo, u travnju ove godine Šprajc se nakon pet mjeseci izbivanja vratio u voditeljski stolac RTL Direkta nakon oporavka od infarkta, a za to vrijeme emisiju je vodila urednica Mojmira Pastorčić.

– Lijepo vas je vidjeti nakon pet mjeseci, nedostajali ste mi. Već sam jednom najavljivao povratak, ali dogodila se situacija s koronom, a kako je RTL odgovorna televizija, a ja rizična skupina, nisu mi dali da se vratim. Diskretno ću najaviti da se u četvrtak vraćam na male ekrane, a ovo javljanje samo je zagrijavanje – kazao je tada Zoran Šprajc u javljanju u „Direkt“.

Zoran Šprajc
1/8

U proteklih pet godina ekipa „Direkta“ bila je vođena mišlju da svakoj vijesti da svoj doprinos i da je ispriča na svoj način, a uz ozbiljne vijesti iz politike i društva, redovito se u sadržaju nađu i teme koje je u drugim informativnim emisijama nemoguće pronaći. Tako je jednu od emisija vodio plišani policijski medo Andrija, u intervjuu Zorana Šprajca bio je i gospodin Nitko, a među gostima bili su i razni državni službenici, ali i osobe iz svijeta zabave, sporta ili široj javnosti nepoznati građani koji su zavrijedili televizijske minute. 

Ključne riječi

Komentara 31

KU
Kultura
09:03 03.08.2020.

Vjerojatno je u srbiji na moru

DU
Deleted user
09:38 03.08.2020.

nasmijao do suza, a koga to? tete okruzene mackama koje se pale na ostarjele pionire?

pčelac1
08:47 03.08.2020.

koji panglu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije