Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu lakšim putem

Novi hit među poznatima: Ljubav traže na elitnoj aplikaciji

Foto: Instagram/Pixsell
1/16
07.06.2020.
u 07:00

Koliko je aplikacija zaštićena, govori i činjenica da osobe koje stoje iza Raye prihvate samo osam posto dobivenih prijavnica.

Ni slavni ne mogu odoljeti novom, najbržem načinu upoznavanja, no oni su se itekako zaštitili kad je o tome riječ. Naime, elitna aplikacija za upoznavanje poznatih osoba Raya pruža im svu moguću privatnost.

Ako niste poznata osoba, ne možete im se javiti pa čak ni pogledati njihov profil. Srećom, mnogi od njih javno su progovorili o zadovoljstvu ovom ili sličnim aplikacijama. Koliko je aplikacija zaštićena, govori i činjenica da osobe koje stoje iza Raye prihvate samo osam posto dobivenih prijavnica. Naravno, ako ste slavni glumac Matthew Perry, Channing Tatum ili pak oskarovka Sharon Stone, nećete dugo čekati na upad.

1/6

Pedesetogodišnji glumac iz "Prijatelja" nedavno je prekinuo sa svojom 21-godišnjom djevojkom Molly Horowitz i odmah se bacio u potragu za novom ljubavi. Perry je i prije Molly bio na ovoj aplikaciji, no izbrisao je profil kada je nju upoznao. "Vraća se traženju djevojaka na internetu i šalje im poruke", potvrdio je izvor za strane medije. Ben Affleck također je sreću odlučio pronaći na ovaj način. Izvor za jedan američki dnevnik potvrdio je da je glumac prošle godine pristupio aplikaciji.

"Voli svoju privatnost i trenutačno je dobro. Ima svoju djecu i fokusira se na posao, no spreman je za novu ljubav", rekao je izvor. Nakon što je u prosincu glumac Channing Tatum prekinuo sa slavnom britanskom pjevačicom Jessie J, krenuo je stopama Bena Afflecka i okrenuo se Rayi pa se tako priključio ostalim poznatim muškarcima. "Želi se opet zabavljati i nije ga briga je li upoznao nekoga preko aplikacije, na ulici ili je li mu netko namjestio spoj. Jedan mu je prijatelj predložio Rayu i osjećao se kao da nema što izgubiti pridruživanjem", rekao je izvor za američke medije.

Tatum i pjevačica Jessie J svojoj su ljubavi ipak odlučili dati drugu šansu, a od tada, pretpostavljamo, nema potrebe za aplikacijom. Zac Efron, Demi Lovato i Cara Delevigne također su se okrenuli Rayi. Zac je u jednom intervjuu priznao da je pokušao naći ljubav na Tinderu, ali svi su mislili da mu je profil lažan, zbog čega nikako nije mogao dogovoriti spoj, stoga se odlučio za ekskluzivniji pristup. Pjevačica Demi, s druge strane, priznala je da nije isključeno da na aplikaciji pronađe i djevojku.

1/8

"Na aplikaciji sam i s momcima i djevojkama. Otvorena sam za vezu, je li to muško ili žensko, nije važno", priznala je u svom dokumentarcu. Slavna pjevačica Katy Perry, poput Zaca, pokušala je pronaći zabavu preko Tindera. Još 2014. godine priznala je da je opsjednuta Tinderom jer nema mnogo vremena pa joj aplikacija olakšava upoznavanje.

Glumica Drew Barrymore još je jedna korisnica Raye. Priznala je da joj je oduvijek bio san otići na spoj naslijepo i, kada su pokrenute popularne aplikacije, odlučila je pokušati, a kad joj je prijateljica preporučila Rayu, shvatila je da nema što izgubiti. No nije uspjela pa je još 2018. godine priznala da je prestala s time.

Oskarovka Sharon Stone također je isprobala Rayu, no krajem prošle godine na društvenim mrežama otkrila je da je pokušala još jednu - Bumble, a ono što je sve iznenadilo je da joj je aplikacija vrlo brzo izbrisala profil jer su joj brojni korisnici prijavili profil kao lažan.

"Bumble, nemoj me isključiti iz igre", napisala je oskarovka i potvrdila da uživa u ovakvim aplikacijama.

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:03 07.06.2020.

To sa internet barenjem funkcionira dobro. Imam nekoliko prijateljica i prijatelja koji su se nasli preko toga i ostali zajedno. Ide to dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije