Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mili moj'

Nakon Igora, oglasila se i Severina: Objavila prvi post nakon zajedničkih fotki

Foto: Instagram screenshot
1/13
05.06.2020.
u 18:15

Ovo je prvi put da se Severina oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Igora Kojića na društvenim mrežama.

Severina se nekoliko dana nakon Igora oglasila na društvenim mrežama. Iako nije komentirala njihov odnos kao njezin suprug Igor Kojić, objavila je zanimljivu pjesmu. 

1/7

Ovo je prvi put da se Severina oglasila nakon čitave drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem supruga na društvenim mrežama.

Pjevačica je tako objavila video s turneje "Tridesete uživo", i to s nastupa u beogradskoj Areni, a radi se o pjesmi "Mili moj". 

"Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto... Ovu pjesmu sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu Zdravo Marijo, a ovo je snimka s turneje iz 2009. godine (beogradska Arena)", napisala je Severina i pitala pratitelje koja im je najdraža turneja, "Virujen u te live", "Tridesete uživo", "Dobrodošao u klub" ili "The Magic Tour"?

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Sve je počelo kada se par prestao pratiti na Instagramu, dan nakon što je Igor na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi  "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina".

Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag "Dosta ako Boga znate".  Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

Nakon nekoliko dana, par se ponovno zapratio na društvenim mrežama, a Igor je nakon svega objavio i emotivan post u kojemu je Igor dao do znanja da je s njihovim brakom sve u redu.

"Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor Kojić.
 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
04:46 06.06.2020.

Koga li briga ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije