Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Mešin:

Novi dan, novi izazovi. Nemam pojma što bi moglo biti danas!

Celebrity Masterchef
Nova TV
10.04.2014.
u 10:44

´Alka i Ivana su ozbiljna konkurencija, što su i pokazale jučer tako da mi je ostanak vrlo neizvjestan´, kazat će Igor.

Nova epizoda će pred Ivanu, Alku i Igora donijeti nova uzbuđenja i kulinarske okršaje u najpoznatijoj reality kuhinji.

Igor neće ni naslutiti s kojim će se izazovima susresti: ´Novi dan, novi izazovi, nove namirnice. Nemam pojma što bi moglo biti danas!´. Radovan će kandidatima poželjeti dobrodošlicu i pojasniti da se nalaze u drugoj rundi njihove četvrtfinalne borbe.

Nakon četvrtfinala uslijedit će polufinale u kojem ima mjesta samo za osam najboljih. Kandidat ili kandidatkinja koji je u izazovu Kutije iznenađenja s ponuđenim namirnicama napravio najukusnije jelo u prvom će izazovu imati određenu prednost. Naime, kandidati će se susresti s novim Testom osjetila, ali neće, kao dosad, pogađati ´sirove´ namirnice već će pogađati sve sastojke jedne vrste – gulaša.

´Potrudite se zato što je sljedeći izazov eliminacijski. Tko bude najmanje uspješan, danas će nas napustiti´, lica iz javnog života upozorit će Andrej.

´Alka i Ivana su ozbiljna konkurencija, što su i pokazale jučer tako da mi je ostanak vrlo neizvjestan´, kazat će Igor. ´Danas netko od nas ide kući, ne znam zašto imam predosjećaj da sam to ja´, otkrit će Alka.

Kandidate će u restoranu, na kojeg Igor dosad nije obraćao pozornost, dočekati Dino. Nakon što dignu poklopce i vide jelo koje se ispod nalazi Alka će biti ugodno iznenađena jer će to biti nešto u čemu se može snaći.

Pobjednik prethodnog izazova će u Testu osjetila dobiti dva boda bonusa. Hoće li to biti dovoljno za pobjedu i jedan korak bliže prolasku u polufinale ili će pak u ovom izazovu briljirati netko tko cijelo vrijeme ´skriva´ svoj talent i znanje, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

>>Antonija Šola izbačena iz Celebrity Masterchefa zbog brzopletosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije