Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afere u Hollywoodu

Nova priča o seksualnom zlostavljanju: Ni George Clooney nije nevinašce

george clooney
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
15.10.2017.
u 17:57

Glumica Vanessa Marquez koja je s Georgeom Clooneyjem glumila u "Hitnoj službi" tvrdi da je na setu serije bilo dosta seksualnog uznemiravanja i da je i sama bila žrtva. Požalila se Clooneyju ali on nije ništa učinio da joj pomogne

Nakon što je pola Hollywooda optužilo producenta Harveya Weinsteina za seksualno zlostavljanje, glumica Vanessa Marquez slične optužbe je uputila na adresu Georgea Clooneyja.

Vanessa i Clooney zajedno su glumili u popularnoj Hitnoj službi, a nakon treće sezone glumicu nisu zvali da se pridruži  glumačkoj ekipi u snimanju novih nastavaka. Nakon što je Clooney stao u obranu glumica koje su ispričale svoje traume s Weinsteinom Vanessa je odlučila progovoriti o svom iskustvu s Clooneyjem.

Na Twitteru je napisala kako Clooney nije nevinašce i nazvala ga je odgovornim što se ona našla na crnoj listi i što nakon "Hitne službe" nije dobila nijednu značajniju ulogu. Kaže kako je Clooney znao da nju i druge kolegice seksualno zlostavljaju na setu serije i nije ništa učinio da joj pomogne, a sada brani žrtve.

Clooney se oglasio o ovome i rekao kako nije znao da je Vanessa na crnoj listi niti ima ikakve veze sa seksualnim uznemiravanjem na setu nekada popularne serije. Kaže kako nije bio ni producent ni scenarist u seriji i nije imao nikakav utjecaj tko od glumaca ostaje ili odlazi. 

george clooney
1/12

Komentara 10

DU
Deleted user
20:11 15.10.2017.

Očito je 'trendi' biti žrtva seksa u Hollywoodu među multikašama Samo je malo nezgodno kada je silovatelj levičarski mecena Hitlery Clinton.

MA
..Marsijanac
19:52 15.10.2017.

Kako ono rece onaj poznati indijski filmski redatelj; ..ako nisi homosexualac ili Zidov nemas sanse u Hollywoodu. Sve su to teski drogasi i perveznici.

PP
pp
20:48 15.10.2017.

Sad se već svašta miješa. U Hollywoodu ima seksualnog zlostavljanja i silovanja. No sad se javlja svaka šuša kojoj se netko nabacivao, a njoj se sad nakon 20 godina to ne sviđa. S druge strane bitno je da je producent iz Hollywooda, Židov, ljevičar i donator Hillary Clinton, koji je u Bijeloj kući bio 13 puta u godini dana u privatnoj audijenciji kod Baraka Obame, godinama zlostavljao, napastvovao i silovao žene, maloljetne djevojčice, svi su to znali, I NISU UČINILI NIŠTA. Jer je ljevičar, demokrat i Židov. Uz to i perverznjak i silovatelj. I NITKO NIJE REKAO NIŠTA. A Trumpa koji ništa napravio nije, za kojeg se ne priča ništa slično su ti licemjeri i ljigavci razapeli. Toliko o tome kako im je stalo do ženskih prava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije