Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Nove ponude! Nakon otkaza u Bayernu stižu vedriji dani za Niku Kovača

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
17.11.2019.
u 22:05

Njegova karizma smetala je poslodavcu/autoritetu jer koliko god je svaki trener Bayerna vrlo eksponirana osoba, ne smije zasjeniti sam klub.

Iako su mu korijeni hrvatski, a za vatrene je odigrao utakmice za pamćenje, Niko Kovač je po karakteru i načinu razmišljanja pravi Nijemac. U poslu zna zahtijevati idealne radne uvjete, vrhunske suradnike i vrhunske igrače i uspijeva to dobiti. Bez obzira na to tko mu je poslodavac, njegov pristup se ne mijenja.

Njegove pažljivo odabrane riječi, izrazi i rečenice odaju savršenu kontrolu u komunikaciji. Emocionalne reakcije su mu vrlo suzdržane, ali duboko proživljava svaki trenutak. Radost je naučio pokazati, ali tugu ili razočaranost prikriva jer su takve emocije odraz vlastite slabosti. Kao muškarac, rado će pogledati atraktivne žene, ali za životnu partnericu odabire sasvim drukčije kvalitete: odanost, skromnost, požrtvovnost, duhovnost, posvećenost obitelji, a da njemu pokloni svoje potpuno povjerenje. I to je pronašao u Njemačkoj.

Vidi se da je Niko osoba sa stavom, s karizmom i jednom karakternom mješavinom Hrvata koji je radne navike stekao u Njemačkoj. On spretno povezuje druge ljude, poput dirigenta koji svojom palicom spaja niz glazbenika u orkestar da zajednički zvuk odaje savršenstvo i užitak slušanja. Ali koliko god bio timski igrač, Niko Kovač je jaki individualac, osoba koja misli svojom glavom i izuzetno cijeni takve igrače i takve ljude.

Povjerenje ne poklanja lako, niti ga testira. Njegova karizma smetala je poslodavcu/autoritetu jer koliko god je svaki trener Bayerna vrlo eksponirana osoba, ne smije zasjeniti sam klub. Osim u egu, Niko nije oštećen. Uskoro će naplatiti takav iznos odštete od kluba da bi mnogi htjeli biti na njegovu mjestu, a ako treba i odmah bi otišli u mirovinu. Uz to, razmatraju se i nove ponude. U trenerskom poslu on još ima puno toga za dati. Godina 2020. je vrlo izazovna i naporna. Nema mjesta za veliki optimizam. U 2022. godini Niko Kovač postat će izbornik njemačke reprezentacije!

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
00:02 18.11.2019.

Pogledao sam naslov i kliknuo-pomislih na prvu: to je prenesena vijest sa nekog od sportskih portala iz Njemacke ili Svijeta.A kad ono:neka baba vracara "pogadja" o osobi koju niti je ikad uzivi vidjela,niti poznaje osobno..to ti je danasnje novinarstvo!

PR
pravednik2
23:21 17.11.2019.

Baba Vanga??

SA
SajamTastine
02:58 18.11.2019.

Kako vas više nije više sramota ovakve stvari objavljivati?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije