Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Mamutica” Snimljena i druga sezona serije

Nove i žešće krimi-epizode startaju u veljači na HTV-u

Mamutica
Tomislav Miletić/Pixsell
06.01.2010.
u 17:05

Središnji je lik i dalje inspektor Božo kojega glumi Sreten Mokrović, a novost je policajka Željka koju je utjelovila odlična glumica Olga Pakalović.

Već tradicionalnom proslavom u zagrebačkom klubu Jabuka ekipa kriminalističke serije “Mamutica” ludim provodom obilježila je kraj snimanja druge sezone.

– Zadnja klapa pala je 4. siječnja. Iza nas je 86 radnih dana ozbiljna snimanja i jako smo zadovoljni materijalom i pomakom kvalitete u odnosu prema prvoj sezoni – kazao nam je Nebojša Taraba, suvlasnik kuće Drugi plan u čijoj produkciji serija nastaje.

Snimljeno je 20 novih epizoda, mnogo su žešće, krvavije i utemeljene na stvarnim događajima sa stranica crne kronike te slijede britanski sustav mini serije po kojem su dvije epizode radnjom povezane. Središnji je lik i dalje inspektor Božo kojega glumi Sreten Mokrović, a novost je policajka Željka koju je utjelovila odlična glumica Olga Pakalović.

Nova sezona s intrigantnim krimi-slučajevima i plejadom poznatih glumaca počinje u veljači na HTV-u.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:45 06.01.2010.

Policajci i inspektori bi trebali biti žešći u stvarnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije