Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BEOGRADSKIH KULOARA

Nove glasine o razvodu Harisa i Meline Džinović: Ona je godinu i pol dana s drugim

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/14
08.03.2024.
u 11:58

Poznati glazbenik i njegova supruga se razvode, a Haris je nedavno rekao kako Melina zna razlog njihova razvoda jer je ona napustila njega, a ne on nju

Melina i Haris Džinović slovili su kao jedan od najskladnijih estradnih bračnih parova i vijest o njihovu razvodu mnoge je šokirala, a iznenađenje je uslijedilo i kada je u razgovoru za IN Magazin pjevač rekao kako njegova supruga najbolje zna zašto su se rastali, jer je to bila njezina želja. 

– Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju... Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna – rekao je Haris i dodao potom: ''Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantirao. Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja biti s tobom – izjavio je Džinović za IN Magazin dok je ovog tjedna boravio u Zagrebu gdje je nastupio u jednom noćnom klubu. Blic je nakon toga prenio informaciju kako u Beogradu kruži glasina da Melina već uživa u romansi s drugim muškarcem.

– Melina je godinu i pol dana s tim muškarcem. Zna se po gradu tko je, ali nitko ne želi širiti priču iz nekih razloga... Njihova kći Đina prilično je upućena u događanja i detalje iz mamina života. Koliko znam, ona zna za maminu vezu – ispričao je jedan izvor za Telegraf.  Par ima dvoje djece: kćer Đinu (20) i sina Kana (18), a Haris je otkrio kako su oni to podnijeli.

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
1/15

– Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo – rekao je glazbenik. Inače, njihova kći poznata je po svojim objavama na društvenim mrežama gdje se ističe svojom ljepotom i luksuznim stilom života. Njihov sin Kan studira ekonomiju, a otac ga opisuje kao dobrog studenta.  Srpski Kurir ranije je pisao i da su sin i kći svakodnevno posjećivali majku tijekom njezina boravka u hotelu te joj nosili hranu iz vile koju su pripremali njihova kućna pomoćnica i Haris koji je poznat kao dobar kuhar.

Melina je dugi niz godina na posebnom planu prehrane, a nakon što se iselila Haris je, kako tvrdi prijatelj blizak paru, pristao i dalje kuhati za nju po planu nutricionista. Osim toga, Melina redovno i trenira. Kurir je pak pisao da je Melina živjela u hotelu dok je tražila novi stan, a ona je snimljena i tijekom druženja s djecom koju bi samo dopratila do vile.

VIDEO Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji dozna’

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije