Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Nova pjesma Brune Krajcara pršti pozitivnom energijom

26.02.2018.
u 19:00

Spot za pjesmu "Pozitiva" je priča o čovjeku kojeg unatoč nizu nevolja ne napušta pozitivan stav prema životu. Ulogu je utjelovio poznati pulski glumac Borko Perić.

Na čuvenim lokacijama grada Pule, snimljen je videospot za pjesmu "Pozitiva" Bruna Krajcara.

Pjesmu je Bruno izveo na ovogodišnjem jubilarnom 65. Zagrebačkom festivalu 26. siječnja, a spot je priča o čovjeku kojeg unatoč nizu nevolja ne napušta pozitivan stav prema životu. Ulogu je utjelovio poznati pulski glumac Borko Perić. Scenarij i režiju potpisuju Elizabeta Ružić i Luka Eterović u suradnji sa kaštelirskom produkcijom Rose-art.

Riječ je o pjesmi koja "zrači" izrazitom vedrinom te pršti od elena i pozitivne energije. "Pozitiva" je snimljena, producirana i masterirana u studiju "Soul Shrine Studios" u Londonu, autor glazbe i teksta je Bruno Krajcar, a za aranžman je zaslužna Dina Rizvić.

"Pjesma "Pozitiva" izražava moj stav prema životu. Svaku životnu situaciju možemo sagledati iz različitih perspektiva. Odabrao sam pozitivnu stranu, stranu dobra te ovom pjesmom želim potaknuti ljude da se raduju svakom darovanom trenutku, da stanu na stranu dobra kako bi im život bio lijep. Sve najljepše u životu dobili smo besplatno, osvijestimo li to i najobičniji dan postat će najljepši dan. I zato samo 'Pozitiva' jer pozitiva je odluka, odluka svakoga od nas." - kaže Bruno Krajcar.

Komentara 1

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
19:43 26.02.2018.

Nova pjesma Brune Krajcara pršti pozitivnom balkanskom domoljubnom energijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije