Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propala romansa

Nuša se od prekida s 'Gospodinom Savršenim' oporavlja na plaži: 'Ništa nije izgubljeno'

Foto: Instagram
1/7
25.10.2019.
u 11:02

Čini se da je krah puno teže podnijela Nuša koja svoje slomljeno srce sada liječi motivirajućim objavama na svojem Instagramu.

Iako je u showu ''Gospodin Savršeni'' odnijela pobjedu, srce ''Gospodina Savršenog'' Slovenka Nuša Rojs ipak nije osvojila. Ljubav s malih ekrana u stvarnom svijetu nije potrajala, a čini se da je krah puno teže podnijela Nuša koja svoje slomljeno srce sada liječi motivirajućim objavama na svojem Instagramu. U jednoj od posljednjih objava Nuša je još jednom progovorila o gubitku.

– Mislim, što si doista izgubio? Znaš da si došao ni iz ničega i u isto ćeš se i vratiti. Što si izgubio? Ništa – stoji u opisu fotografije na kojoj Nuša s osmijehom skače u vis.

''Tako je, budi uvijek sretna'', ''Samo nebo je granica'', ''Predivna si'', poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, ljubavna idila Nuše Rojs i Mije Matića nije dugo potrajala. Romansa koju je ovaj par počeo zahvaljujući showu "Gospodin Savršeni" došla je svome kraju nedugo nakon showa. – Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije bilo tako. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane i, molim vas, ne sudite, ne pitajte me ništa... Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme – napisala je tada Nuša.

Svoju stranu priče iznio je i Mijo. – Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše – priznao je Savršeni. Dodao je kako ga je Nuša u showu "Gospodin Savršeni" privukla jer je dijelila s njim interese, od strasti prema glazbi do strasti prema vježbanju. – Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti – kazao je Mijo.

U intervjuu za Večernji list priznao je i kako nije bio spreman odnos s Nušom dići na višu razinu. – Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak, za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam čekao vratiti se svojem životu, treningu, poslu i prijateljima… – istaknuo je Mijo i dodao da je sa svima kandidatkinjama u dobrim odnosima i nije požalio što je odabrao Nušu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije