Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična smrt

Nova fotografija i objava udovice Kobea Bryanta mnoge je rasplakala

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.02.2020.
u 12:41

Ne postoji 24 bez 2, napisala je Vanessa uz fotografiju na kojoj su u košarkaškoj dvorani na stolcima dresovi njezine kćeri i supruga

Vanessa Bryant otključala  je svoj Instagram profil i šest dana nakon tragične smrti njezinog supruga Kobea Bryanta i njihove kćeri Gianne oglasila se u javnosti s dvije fotografije koje su ganule sve.

Na prvoj fotografiji svi stolci u košarkaškoj dvorani na sebi imaju Bryantov dres s brojem 24, a u prvom redu su dva stolca na kojima su buketi ruža i na jednom stolcu i Giannin dres s brojem dva koji je nosila u akademiji Mamba.

- Ne postoji 24 bez 2, napisala je Vanessa uz ovu fotografiju i dodala hashtagove #tatina curica #moji anđeli. Ova objava je dirnula i do suze dovela njezine pratitelje kojih na ovoj društvenoj mreži ima devet milijuna. S porukama podrške javili su joj se Khloe Kardashian, David Beckham, Olivia Munn i brojni drugi poznati.  Bryantova udovica jučer se zahvalila svima na riječima utjehe i podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is no #24 without #2. ❤️#GirlDaddy #DaddysGirl #MyBabies ❤️❤️ #OurAngels #KobeandGigi

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

 

- Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i 
iskreno voljeni. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti - napisala je jučer Vanessa uz fotografiju na kojoj je cijela obitelj Bryant. 

Pogledajte što nam je gostujući u našem studiju otkrio Dean Kotiga, lovac iz "Potjere"

 

Ključne riječi

Komentara 5

GR
gragakarlovac
16:43 01.02.2020.

ona i ljudi opcenito ne duguju nikome izjavu nakon ovakve tragedije.

BE
Beitsche1
13:29 01.02.2020.

Dali su svi Satovi stali u vrijeme pada elikoptera.

DU
Deleted user
13:20 01.02.2020.

A dugo joj je trebalo...6 dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije