Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlet

Nives se penjala na balu sijena i pokazala grudnjak: Selo mi dobro stoji

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/6
23.08.2020.
u 16:00

Podijelila je s obožavateljima video snimku kako se pokušava popeti na balu sijena, ali nije joj išlo tako jednostavno

Iz metropole je Nives Celzijus otišla na izlet na selo i dok je u kratkim hlačama i minijaturnom žutom topu poziralo uz balu sijena zaključila je: Selo mi dobro stoji, a i ja njemu... Nakon poziranja odlučila se Nives i na malo aktivnosti, a s obzirom da je svojim obožavateljima već u nekoliko navrata pokazala kako je gipka spremno je krenula popeti se na balu sijena, ali nije joj išlo tako lagano kako je mislila. Tek iz drugog pokušaja uspjela se popeti, a dok se penjala top joj se podigao i otkrio grudnjak.

- Uspjela sam - veselo je uzviknula Nives u videu koji je podijelila i s obožavateljima. Nives, koju ćemo ove jeseni gledati kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", s obožavateljima dijeli često informacije iz svog privatnog života, a dan prije nego je objavila svoju avanturu sa sela, otkrila je kako ju je jedan bivši ostavio preko konobara.

Foto: Instagram screenshot

- Bijesna ,ali fakat sam rijetko ljuta. Posljednji put sam se ljutila u lipnju i vjerojatno neću prije 7. rujna. Ja sam toliko ne ljuta osoba da kad mi frend kasni sat vremena na dejt u restoranu, ja ga dočekam sa smiješkom i platim mu ručak . Jednom me dečko ostavio preko konobara. Ako ste mislili da je "post it prekid" ponižavajući, razmislite dva puta. Nisam bila ljuta. Čestitala sam mu rođendan 2 mjeseca poslije. Sve sa smiješkom, naravno. - ispričala je Nives. Kaže kako se skoro nikada ne ljuti pa se nije naljutila ni kada je jednom bila zaboravljena na nekoliko sati, trudna, s malim djetetom, bez novaca i vode, na plaži u Nici. 

- Jednom su moji ukućani zaboravili na vrijeme doći po mene u bolnicu nakon operacije. Odglumila sam medicinskim sestrama da me obitelj čeka na parkingu, sve s mahanjem ljudima u nepoznatom autu, kako bi uvjerila sestru da sam zbrinuta. Nisam bila ljuta. Nakon toga su se pokušali iskupiti kupivši mi Ben & Jerry's sladoled. Od banane. Ja ne volim bananu. Plakala sam desetak minuta, ali nisam bila ljuta... Tko me ikad vidio ljutu, vodim ga na sladoled. Ne, od banane - poručila je Nives.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DM
Dr.M
18:18 23.08.2020.

majke mi meni ove slike kao omot nekakvog porno filma

Avatar Cornelius
Cornelius
16:35 23.08.2020.

Selo ti dobro stoji, slatkice mala.... ma i meni dobro stoji kad te gledam. Pa još da mi pomogneš da mi prestane stajati...

AT
atlantisind
17:34 23.08.2020.

bolje bi joj bilo da se popela na onu stvar a mogla je usput i zaraditi koju paru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije