Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIPKA PJEVAČICA

Nives ponovno izaziva: pokazala kako izgleda njeno jutarnje zagrijavanje

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/5
15.12.2019.
u 15:21

Prva koja joj je komentirala video je njena prijateljica Ivana Knoll, koja joj je napisala "Wow, ženo".  Ništa manje oduševljeni nisu bili ni brojni fanovi, koji su čestitali Nives na gipkosti.

Nives Celzijus na Instagramu prati 343 tisuće ljudi koje redovito počasti svojim seksepilnim fotografijama i videima.  Pjevačica je na posljednjem videu pokazala kako izgledaju njena jutarnja zagrijavanja. Bez problema je napravila špagu i za video dobila gotovo 60 tisuća lajkova.  

Prva koja joj je komentirala video je njena prijateljica Ivana Knoll, koja joj je napisala "Wow, ženo".  Ništa manje oduševljeni nisu bili ni brojni fanovi, koji su čestitali Nives na gipkosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako izgledaju moja jutarnja zagrijavanja 🔥

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

- Kuku lele, Nives je od gume, bolje se rasteže od pume, ne mogu to svi moj kume, pa ni Tarzan iz šume - bio je pjesnički raspoložen jedan fan. 

Ključne riječi

Komentara 4

TI
Tigar60
09:53 16.12.2019.

Kaj je je zgodna je i seksi.

BA
BakaMraz
19:40 15.12.2019.

Pjevacica??? A ttako se znaci ku....nazivaju danas?!

DU
Deleted user
07:22 16.12.2019.

Tja, kaj se more. Svaka drapačoza u današnje se vrijeme naziva pjevačicom., glumicom ili barem aktivisticom za ženska prava. Vrijeme se da prave pjevačice i glumice počnu ozbiljno razmišljati o prekvalifikaciji dok im spodobe poput te Nivesice Celzijevke, Severinke Kojićkee ili Jelke Februarke potpuno ne sruše ugled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije