Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne smeta joj

Nives objavila novu vruću fotku koja već ima više od 15.000 lajkova: "Celzijusima protiv dosadne kiše"

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/16
26.05.2021.
u 14:50

Naime, objavila je fotografiju na kojoj je na svojoj terasi u badiću. Pod terase bio je mokar od kiše, što se vidi i po njezinoj kosi, no Nives to nije smetalo.

Pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus trenutačno gledamo u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' no ona ne zapostavlja ni svoje društvene mreže i preko 400.000 pratitelja koje je tamo skupila. Naime, objavila je fotografiju na kojoj je na svojoj terasi u badiću.

Pod terase bio je mokar od kiše, što se vidi i po njezinoj kosi, no Nives to nije smetalo.

"Celzijusima protiv dosadne kiše" napisala je Nives uz fotku na kojoj je u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. 
Brzo je dobila preko 15 tisuća lajkova, ali i brojne komplimente. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Pa i da snijeg pada, otopio bi se koliko si vruća", "Jako si lijepa", "Ženo, goriš", samo su neki od komentara. 

Inače, Nives je od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala svoj ljubavni život, a nedavno je napokon priznala da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana.

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za IN Magazin sve o svojoj novoj vezi te je otkrila i čemu ju je novi dečko oborio s nogu.

- Valjda baš zbog toga što smo kompatibilni, to je ovaj dio o kojem smo razgovarali, zato što ti neki koji su ranije pokušavali... Dogodi nam se taj problem da uvijek sve na kraju doživljavam kao neki napad na sebe! Kao: 'Nisi odgovorila na poruku!', 'Jesi li ti to meni seenala poruku?' Eee, radim! Zato mislim da je razumijevanje i tolerancija prvi razlog... A to je nekako najteže naći. Ali uz to je i bolesno zgodan! - ne skrivajući sreću rekla je Nives.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
balance
15:15 26.05.2021.

Prvo vime 'regije'!!

Avatar Proleter
Proleter
15:52 26.05.2021.

Ma škicnut ću te i kad budeš baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije