Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Naša bivša voditeljica o poteškoćama u trudnoći: Gušilo me, osjećala sam da gubim svijest. Bila sam hospitalizirana

Paula Sikirić
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/8
26.05.2021.
u 10:11

Ipak, Paula ne dijeli samo sretne trenutke iz života, već je odlučila otkriti s kakvim poteškoćama se bori.

Bivša radijska voditeljica i influencerica Paula Sikirić na Instagramu je objavila sredinom siječnja sretnu vijest da očekuje prinovu. Ipak, Paula ne dijeli samo sretne trenutke iz života, već je odlučila otkriti s kakvim poteškoćama se bori. 

''Već dva dana imam poteškoća s disanjem, a danas me baš zakucalo. Kao i prije dva tjedna, kada sam bila hospitalizirana. Gušilo me do te mjere da sam u sjedećem i poluležećem položaju osjećala da gubim svijest'', započela je Paula pa nastavila: ''Ne pišem ovo da bih se žalila ili dobila pažnju već samo želim skrenuti pozornost da je svaka trudnoća za sebe i da sve što proživljavate, drage trudnice, za duboki je naklon i šaljem ogroman zagrljaj podrške. U kakvom god stanju bile, zapamtite, ovo je drugo stanje s razlogom. Napravila sam sve pretrage koje su bile potrebne da ustanovimo da je isključivo do trudnoće'', napisala je Sikirić na društvenim mrežama, kako prenosi Story

''I još samo nešto. Pusti priče 'trudnoća nije bolest', 'ne kukaj i budi zahvalna'. Da, nije bolest, ali je drugo stanje i svakog pogodi drugačije. Uvijek sam govorila: 'Ima me, krkan sam, mogu sve', a onda te u sekundi sruši u krevet. I opet znaš zašto je to tako, jer Bože hvala ti, u nama raste i razvija se novi život. Samo nježno prema sebi'', dodala je. 

Inače, Paula se zaručila u kolovozu prošle godine, ali zaručnikov identitet vješto je skrivala. "Rekla sam 'da' njegovu mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam 'da' čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu!" napisala je prošlo ljeto uz fotografiju na kojoj se vidi zaručnički prsten. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije