Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrudila se

Nives je na svadbu Snježane Mehun došla bez grudnjaka, a voditelj snimio škakljivu situaciju: Jesu li mi ispale?

Foto: Instagram
1/25
03.09.2021.
u 09:27

Naime, Nives Celzijus pokušavala je uhvatiti što bolju fotku prijateljice, a zamalo su joj ispale grudi iz haljine koja je imala veliki dekolte. Nives ovaj put nije imala ni grudnjak.

Na svadbi poduzetnika Snježane Mehun i Franza Schillingera voditelj Davor Garić snimio je jednu škakljivu situaciju. Naime, Nives Celzijus pokušavala je uhvatiti što bolju fotku prijateljice, a zamalo su joj ispale grudi iz haljine koja je imala veliki dekolte. Nives ovaj put nije imala ni grudnjak. 

Davor je snimao što Nives radi iza njezinih leđa, a pohvalio ju je i za trud

Voditelj se kasnije i približio Celzijus, a vidjelo se da je samo sekunda nedostajala da obožavatelji vide njezine gole grudi. 

– Jesu li mi ispale cice? – smijala se Nives pa navukla haljinu. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, sudbonosno ''da'' Snježana Mehun i Franz Schillinger izrekli su u krugu obitelji i prijatelja, a brojni poznati uzvanici na društvenim mrežama podijelili su fotografije i snimke mladenaca koji su pozirali ispod austrijske zastave.
Snježana nije odabrala klasično vjenčanje već će se s grupom uzvanika nakon što su izmijenili bračne zavjete zabavljati na jahti krstareći Jadranom.

Među brojim poznatim uzvanicima su Ecija Ivušić i njen dečko Goran Belošević, Ana Rucner i Nives Celzijus koja je na društvenim mrežama pokazala i kombinaciju koju je odabrala za svadbu prijateljice.

Inače, Snježana je svoje bliske prijatelje nedavno okupila i brodom odvela do Hvara gdje je bio održan dio njezine djevojačke zabave. Na društvenim mrežama tada je podijelila nekoliko videozapisa, a posebno se zahvalila svojoj kumi Antei Kodžoman koja je tijekom večere u jednom poznatom restoranu na Hvaru održala i govor te je rekla kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo te da je njihova priča trebalo završiti baš ovako – vjenčanjem, a vjenčanicu koju je Snježana danas nosila dizajnirao je Tin Brišar.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 16

YO
yopi
12:33 03.09.2021.

Vise Nives manje Elle molim...vec kada morate

DU
Deleted user
13:11 03.09.2021.

Društvo, da te Bog sačuva.

DR
Drx
11:55 03.09.2021.

Sad kad su ukinuli onlyfans sad se počela pokazivati besplatno. Fali para

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije