Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLIVALI NOVI DETALJI

Meghan su svi ovo najviše zamjerali nakon što je otišla, a sada je otkrivena prava istina o teškim optužbama

Foto: PA/Pixsell
1/11
03.09.2021.
u 07:00

Naime, jedna od najskandaloznijih glasina s dvora bila je da Meghan zlostavlja svoje pomoćnike, ali čini se da su oni svoje izjave ipak odlučili povući.

Novo izdanje knjige Finding Freedom o životu Meghan Markle i princa Harryja stiglo je na police knjižara, a osim već poznatih informacija o Megxitu, ima i nekih novih. Naime, jedna od najskandaloznijih glasina s dvora bila je da Meghan zlostavlja svoje pomoćnike, ali čini se da su oni svoje izjave ipak odlučili povući. 
Priču je u javnost prvi pustio bivši šef zaklade vojvoda od Cambridgea, koji je u e-mailu koji je poslao medijima napisao kako je "Meghan maltretirala dva osobna pomoćnika do te mjere da su morali napustiti kućanstvo". 
Knauf, koji kaže da je to učinio "kako bi zaštitio osoblje", u e-mailu je imenovao članove osoblja koji su navodno bili zlostavljani. 

No, kako piše u knjizi, njegov e-mail je izostavio neke ključne detalje, a to je da su dva zaposlenika koje je imenovao odbili sudjelovati u tome kada su doznali da s pričom želi izaći u javnost. Kako pišu kraljevski biografi Omid Scobie i Carolyn Durand, Knauf je odbio izbaciti imena navodnih žrtava iz svojeg izvještaja te nikada nije o cijeloj situaciji razgovarao s Harryjem, kako je prije naveo. 
Podsjetimo, Buckinghamska palača pokrenula je istragu zbog navoda da je Meghan Markle maltretirala kraljevske pomoćnike.

Vojvotkinju od Sussexa optužuju da je "otjerala" dva pomoćnika i srušila povjerenje drugog člana osoblja, bivšeg pomoćnika koji je Harryja i njegovu suprugu danas nazvao "bezobraznim nasilnicima".

U ožujku je Palača potvrdila da će njezin tim proučiti navode rekavši da ne tolerira i neće tolerirati maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mjestu. Glasnogovornik je rekao: "Očito smo vrlo zabrinuti nakon tvrdnji bivšeg osoblja vojvode i vojvotkinje od Sussexa. U skladu s tim naš će se tim pozabaviti okolnostima navedenima u članku." Dodao je i da će članovi osoblja koji su u to vrijeme bili uključeni, uključujući one koji su napustili domaćinstvo, biti pozvani da sudjeluju kako bi vidjeli mogu li se izvući pouke.

"Kraljevsko kućanstvo već dulji niz godina primjenjuje politiku dostojanstva na poslu i ne tolerira i neće tolerirati maltretiranje ili uznemiravanje na radnom mjestu", istaknuo je.

VIDEO Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje će dijete spavati u svom domu'

 

Komentara 9

CR
CROLINDA
11:12 03.09.2021.

udati se u takvu ili tu obitelj pa cviliti hoću običan život hoću privatnost - pliiiizzzz... - sad još samo nek počini preljub kao i svekrva joj i možete obje beatificirati

BE
berija
20:33 03.09.2021.

Ja nisam ništa zamjerao. Nisu dakle svi. Nepotreban a k tome i lažan napis.

SI
sisavac
03:03 04.09.2021.

Glumica B kalibra koja svom silom hoće u A kategoriju... Izjava sa dvora ništa ne govori. Ovaj par više nije kraljevski. Oni su bivši. Jedini kapital u životu im je prodavanje priča 'kad smo bili dio kraljevske obitelji...' to ide jedno vrijeme. Onda stane. Za naš život nebitni ljudi. Da ih vidim na cesti, prošao bih kraj njih, ili oni kraj mene, kao i kod svakog drugog nepoznatog. Bez ikakve promjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije