Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski odmor

Nives Ivanišević raznježila pratitelje fotografijom s Goranom i malenim Oliverom

Foto: Instagram screenshot
1/5
31.05.2021.
u 21:15

Obitelj je protekle dane odlučila iskoristiti za bijeg na more pa se tako par na prvoj fotografiji divi pogledu, dok se maleni Oliver igra na plaži. Na drugoj fotografiji su svi zagrljeni.

Nives Ivanišević podijelila je nove fotografije na kojima uživa sa svojim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem, i njihovim sinom Oliverom. Obitelj je protekle dane odlučila iskoristiti za bijeg na more pa se tako par na prvoj fotografiji divi pogledu, dok se maleni Oliver igra na plaži. Na drugoj fotografiji su svi zagrljeni.

- G&O&N – napisala je radijska voditeljica ispod objave na Instagramu koju su komentirali i mnogi poznati poput influencerice Sonje Kovač, voditeljice i blogerice Nine Slišković Goleš i voditelja Tomislava Cvetkovića.

Kako ste slatki, predivna obitelj - bili su samo neki od komentara.

Poznata voditeljica na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno je tako otkrila kako je obilježila rođendan svoje mame Vesne, od koje se oprostila u srpnju prošle godine.

- Prvi mamin rođendan bez nje. Obožavala je ljude, životinje i biljke pa sam joj posadila kokos. Njoj bi sigurno bolje uspio, ali i ovaj će biti najljepši kokos u obitelji kokosa jer je njen... Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli, jako – objavila je.

Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a roditelji sina Olivera postali su u rujnu 2018. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, što je prvi brak za voditeljicu, ali drugi za tenisača koji je bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Goran s Tatjanom ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji?

Komentara 1

HU
Humbleandhonest
21:37 31.05.2021.

Dijeljenje intime po instagramu mi nikad neće biti jasno. Kako je to osobni profil ako je otvoren? Uvijek nekako pomislim na njegovo dvoje djece iz prvog braka kad vidim ovu kvaziidilu pa mi je to sve skupa otužno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije