Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provocira gorana?

Hana Rodić u Egiptu pozirala u seksi kupaćem, odmah joj se javila Nives Celzijus

Foto: Instagram
1/8
31.05.2021.
u 20:31

"Budi nezaboravljiva", napisala je Hana tek kratko u opisu fotografije koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 7 tisuća lajkova i mnoštvo komentara.

Reality zvijezda Hana Rodić trenutno uživa na odmoru u Egiptu, a sa svojim pratiteljima često dijeli i atraktivne fotografije sa svog putovanja. Nakon što je u vrućim hlačicama i kratkom topu pozirala na Quadu u pustinji Hana je odlučila još više zagolicati maštu svojih pratitelja pa je pozirala u seksi crnom kupaćem kostimu koji je jasno naglasio njezinu besprijekornu liniju.

"Budi nezaboravljiva", napisala je Hana tek kratko u opisu fotografije koja je u samo sat vremena od objave prikupila više od 7 tisuća lajkova i mnoštvo komentara. Jedan od komplimenata uputila joj je i Nives Celzijus. 

"Bejbe", poručila je Celzijus uz emotikon srca, a fotografiju je 'lajkao' i Neven Ciganović. 

Foto: Instagram

Inače, u Egiptu se trenutno nalazi i Nives Celzijus koja je tamo otputovala s prijateljicom Ecijom Ivušić. Svoje pratitelje na društvenim mrežama Nives i Ecija su tijekom cijelog putovanja izvještavale o svim etapama puta, pa su se najprije javile iz Istanbula. Ecija je snimila video tijekom leta zrakoplovom i otkrila kako je Nives tijekom leta pažljivo čitala svoju kolumnu.

Istanbul je bio prva postaja njihovog putovanja i tamo su se očito dobro zabavile jer je Ecija priznala kako je spavala samo tri sata. Njihova konačna destinacija je bio Egipat, a članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" odlučila je svojim pratiteljima dočarati koliko je vruće u Egiptu i poslala im je razglednicu na kojoj na sebi ima gornji dio kupaćeg kostima i kratke hlačice i pozira uz bazen.- Ovih dana neuobičajeno je vruće u Egiptu - poručila je Nives. Kao i obično i ova fotografija Nives Celzijus izazvala je brojne komentare u kojima obožavatelji hvale njezino novo provokativno izdanje i u manje od 24 sata fotografija je dobila 12.900 lajkova.

Foto: Hrvatski hrvački savez
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:13 31.05.2021.

Reality zvijezda Hana Rodić trenutno uživa na odmoru u Egiptu gdje promoviše ondašnji turizam i lijepo Crveno more.

BT
BTW
16:30 02.06.2021.

U duhu pristojnosti a da mi se ponovno ne ukloni komentar, reći ću samo jedno: Slike dovoljno govore o svjetonazoru dotičnih javnih osoba

TS
tsurusaki
00:47 01.06.2021.

Nije to bas prijateljsko podrucje...bolje se manje eksponirat. Neka cura dodje natrag doma ziva i zdrava, a ovdje jos uvijek moze mnogima zavrtit mozak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije