Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet se vozi

Zoran Šprajc javio se iz tramvaja: 'Desnica slomljena i u drugom krugu'

Foto: Instagram
1/4
31.05.2021.
u 19:02

Iako se to može protumačiti i kao reakcija na izborni rezultat čini se da je ovog puta Šprajc aludirao na svoju nezgodu.

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc netom prije prvog kruga lokalnih izbora slomio je desnu ruku, a da je imao nezgodu pratiteljima je otkrio na svom Instagramu. Zbog ozljede Šprajc ne može upravljati automobilom pa tako u posljednje vrijeme koristi javni gradski prijevoz. Dan nakon izbora pratiteljima se ponovno javio iz tramvaja. Na svom Insta Storyju objavio je fotografiju na kojoj s ozlijeđenom rukom pozira u tramvaju, a uz fotografiju je dodao i šaljivi opis: 'Desnica slomljena i u drugom krugu'.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Iako se to može protumačiti i kao reakcija na izborni rezultat čini se da je ovog puta Šprajc aludirao na svoju nezgodu. 
Naime, i nekoliko dana ranije provozao se tramvajem, a ta vožnja uslijedila je nakon čak devet godina. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"'Ruka u tramvaju', djelo polomljenog autora. Nakon 9 godina i prvog infarkta ponovno se vozim tramvajem i zasad nemam primjedbi, možda zato što izbjegavam jutarnje i popodnevne špice. Ipak uočavam da u njima više nema prikaza mreže linija što je dosta glupo za grad koji se ufurao da je turistička Meka, (zapravo glupo je svakako) te da su rukohvati u novim tramvajima postavljeni skoro iznad glave putnika na sjedećim mjestima čime međunožja stajaćih i lica sjedećih putnika dolaze u neobično blizak odnos...A obzirom na širinu putničkog prostora rukohvata bi moglo biti i više. (Ako se dobro sjećam, stari 'Đurini tramvaji' imali su po tri reda rukohvata na stropu). No dobro, možda ipak imam primjedbi", napisao je tada na Instagramu Šprajc.

Podsjetimo, uoči izbora objavio je video u kojemu je objasnio zašto će ponovno propustiti izbornu noć.  "Evo mene politika baš neće, uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja, zadnji put je bio infarkt, sada je slomljena ruka. Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt, ruka brže zacijeli nego srce", kazao je Šprajc netom nakon ozlijede. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

 

Ključne riječi

Komentara 30

DO
Domumom
19:28 31.05.2021.

Ovaj lik u tramvaju je jovanović. Laže o identitetu ništa čudno.

SO
Sotony
19:27 31.05.2021.

Debil

Avatar Domobran
Domobran
19:33 31.05.2021.

Dežurni medijski Srbin. Na HRT-U Stanković, ovdje Jovanović ali kakti su nekako diskriminirani...nije mi baš najjasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije