Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im promaknulo

Nives Celzijus započela radove na krovu u vrućim hlačicama, pratitelji odmah kometirali jedan detalj

Foto: Instagram
1/9
28.04.2020.
u 15:41

Nives u izolaciji popravlja, boja, čisti, kuha i uči s djecom, te u svom pretrpanom rasporedu čak nekad pronađe vremena za vježbanje.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus se trenutačno najviše bavi radovima oko kuće, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima se vidi da se stvarno primila posla. Popravlja, boja, čisti, kuha i uči s djecom, te u svom pretrpanom rasporedu čak nekad pronađe vremena za vježbanje. 

Nives je objavila fotografiju na kojoj pokazuje da započinje radove na krovu zgrade, a mnogi su na slici primijetili da je lijepo preplanula. 

Foto: Instagram screenshot

"Malo za promjenu da provjerim ima li što novo na krovu...I da, znam, izgorjele su mi noge od previše rada na suncu", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj se penje na ljestve u vrućim hlačicama.
Za fotku je dobila gomilu lajkova i pozitivnih komentara, a fotku se svidjela i njezinoj prijateljici, bivšoj voditeljici Eciji Ivušić.

Podsjetimo, dok mnogi uživaju u Nivesinim fotkama od kojih im zastaje dah bilo je i onih koji su je napali jer je u izolaciji natukla i nekoliko kilograma.

Foto: Instagram screenshot

Nives im je odlučila odgovoriti tako što je na Insta storyju objavila video u kojem je pokazala trbuh. 

-Odjevna kombinacija za jutarnju kavu i plank. Inače, pitali su me jesam li se možda udebljala u izolaciji. A, evo ne znam, nemam pojma, vi mi recite, jesam li? - govori Nives u videu. - Uostalom, bolje da ljulja...-  napisala je naknadno uz fotografiju. Nives je nedavno objavila fotografiju u uskom sportskom kompletu, a jedan joj je pratitelj poručio "Fino si se zabucala", a ubrzo je uslijedio i njezin odgovor. - Hvala, radila sam na tome. Još tri, četiri kilograma i bit će savršeno - poručila je Nives na što joj je pratitelj odgovorio da joj to još bolje stoji.

Ključne riječi

Komentara 6

PI
Piksy
06:34 29.04.2020.

Pocni se ponasati u skladu sa godinama i cinjenicom da si majka dvoje tinejđera ..sto si oni misle kad vide majcine oskudne odjevne kombinacije i te sexy poze..uzas

JP
josip.pivar11
18:56 28.04.2020.

Dakle nije važno što je popravila nego kako je bila obučena.

PR
PrimoracRi
16:48 28.04.2020.

Zeljković krovopokrivač,dela po susedstvu,alat nosi sa sobun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije