Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje sa šimom

Nives Celzijus pozirala u neobičnom društvu, pažnju i ovog puta ukrao dekolte: 'Popucat će ti gumbići'

Foto: Instagram
1/7
19.10.2020.
u 15:30

"Super izgledaš", "Mislim da se magarac zagledao u nešto drugo", "Popucat će ti gumbići na košulji", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u tri sata prikupila gotovo 13 tisuća lajkova.

Nives Celzijus svoje je mnogobrojne pratitelje iznenadila fotografijama u neobičnom društvu. Spisateljica, pjevačica i članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pozirala je pored magarca Šime, a njihovim druženjem pohvalila se na svom Instagramu.

1/8

-Šta da vam kažem, muškarci i magarci jedu mi iz ruke. Ni Šime nije izuzetak. Zar nije najslađi na svijetu?! - upitala je Nives pratitelje. I ovog puta potrudila se u kariranoj košulji istaknuti bujne grudi u prvi plan, a njezino je izdanje izazvalo lavinu reakcija.

"Super izgledaš", "Mislim da se magarac zagledao u nešto drugo", "Popucat će ti gumbići na košulji", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u tri sata prikupila gotovo 13 tisuća lajkova.

Osim što joj je jeo iz ruke Nives je Šimu prošetala na povodcu i tako svima dala do znanja da se s njim očito dobro sprijateljila.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:11 19.10.2020.

Magarci padaju na ovakav dekolte !!!!😉👍

KA
kaptol
17:19 20.10.2020.

Bitno da ona uziva i da ju magarac zadovoljava dok je u njem drustvo.Bravo za magarca

Avatar Hazl113
Hazl113
17:06 19.10.2020.

Valjda će je zadovoljit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije