Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Veljača se javila iz kreveta i odmah obračunala s hejterima: 'Gasim komentare'

Foto: Instagram
1/8
19.10.2020.
u 11:34

Veljača se nedavno obračunala s jednom ženom koja joj je u komentarima napisala da se prestane "jadati s obvezama i majčinstvom".

Jelena Veljača fotografirala se s kćerkicom Lenom u krevetu pa odlučila odmah prekinuti moguću raspravu i ugasila komentare. objavila je fotografiju s kćerkicom te uz nju poslala poruku trolovima i hejterima.

"Za vašu informaciju, gasim komentare unaprijed jer ne želim nedjelju navečer provesti u odgovaranju na momshaming poruke. Da, ima dudu s 4,10 godina, It’s ok, to je moje dijete, ne vaše, relax and be kind", poručila je Jelena. 

Fotkala se s kćerkicom u krevetu, a malena Lena ležala je pokraj nje s dudom u ustima. Iako se ispočetka moglo komentirati na objavu, nakon nekog vremena odlučila je ugasiti komentare poučena prošlim iskustvom. 

Foto: FIBA/Screenshot

Veljača se nedavno obračunala s jednom ženom koja joj je u komentarima napisala da se prestane "jadati s obvezama i majčinstvom".

"Pa stalno nekaj imaš za komentiranje u stilu ja radna mama, ja umotana, ja u strci.... Stalno neka ti paćenica. Bezveze... Svi smo u strci, umorni. Svi imamo djecu, pse, mačku, bolesnog roditelja, svi radimo, ostajemo bez posla, tražimo nove, borimo se svaki dan, ustajemo i padamo, ali ne lijepimo si to na čelo da svi vide. To ti nikog zapravo ne zanima. Samo iritiraš ljude tim opaskama. Svi smo u istom košu, život svima nosi isto. Dakle, ne trebaju nam tvoje jao moji podočnjaci od silnog rada", napisala je pratiteljica.

"Kužim sve, najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. Ovih 50 K ostalih i ja ćemo kako nam paše. Puse", odgovorila joj je Veljača na komentar. 

Ključne riječi

Komentara 23

SA
sargu123
12:27 19.10.2020.

Jelena, prestani svoj život dijeliti sa drugima. Zadrži ga za sebe. Naporna si ovako, jezivo naporna!

DU
Deleted user
12:18 19.10.2020.

Žena joj dobro rekla a od kuda riječ "smaranje"

DO
Domumom
12:28 19.10.2020.

#spasime" februar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije