Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno očarala

Nives Celzijus na usporenoj snimci pokazala kako izlazi iz mora: Naša Pamela Anderson

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/15
13.08.2022.
u 16:00

Nives na snimci izazovno izlazi iz plićaka u bikiniju leopard uzorka, a video je još dodatno usporila. Celzijus na snimci ima raspuštenu kosu koju zavodljivo prebaci na kraju videa, a potom zauzme pozu.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) novom snimkom koju je podijelila na Instagramu očarala je svoje pratitelje. Nives na snimci izazovno izlazi iz plićaka u bikiniju leopard uzorka, a video je još dodatno usporila. Celzijus na snimci ima raspuštenu kosu koju zavodljivo prebaci na kraju videa, a potom zauzme pozu. 

- Ja kad ugledam apolonskog preboga plaže - napisala je u opisu objave koju je komentirala i njena prijateljica Ecija Ivušić.

- Ok, ja mislila da si gledala mene, al' ok - poručila joj je Ecija, a sudeći po komentaru ona je snimala taj video.

Ovom objavom Nives je neke podsjetila na Pamelu Anderson u seriji 'Spasilačka služba', a druge na 'Bondovu djevojku', a mnoge je ostavila bez daha.

"Je li to stil 'Bond djevojke'?", upitali su ju. "Spasilačka služba, naša Pamela", dodali su drugi. "Savršena", "Sirena", "Ula laa", pisali su još.

Inače, Nives je nedavno otkrila kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru. Na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala kako trenira, a otkrila je i što radi paralelno. Na snimci Nives vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel.

- Dan drugi. Možete li vi gledati koliko ja mogu vrtjeti? - započela je zatim objasnila: - Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjeti hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima... - napisala je uz snimku na kojoj je u crnom topu i minijaturnim bež hlačicama. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:52 13.08.2022.

Njezina jedina referenca je njeno tijelo, a zar to nije jadno ? I još jhe jadnije to plasirati po bilo kakvim medijima. Štzo očekivati od ovoga svijeta kada su vijesti tko nosi kakve cipele i koliko je to platio ilii haljinu ili kako se je našminkao. Što očekivati kada je nečiji izgled, garderoba, auto ili takve stvari razlog da se o njemu piše ?

KU
kuramela
16:34 13.08.2022.

Hahaha, koji tekst, užas hvalospjeva, ''a na kraju zavodljivo prebaci kosu'' i odmah nas je svih zavela, ovakve žalosti nema nigdje samo u nas, tragedija.

IP
info_punkt
16:43 13.08.2022.

lijepa žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije