Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitanja obožavatelja

Nives Ivanišević otkrila planiraju li ona i suprug Goran još djece i zašto joj je 2020. bila najteža godina

Foto: Instagram
1/12
12.08.2022.
u 11:15

Radijska voditeljica i naš proslavljeni tenisač imaju sina Olivera, a Goran iz prijašnjeg braka ima kćer Amber i sina Emanuela.

Nives Ivanišević dobila je nekoliko zanimljivih pitanja od svojih obožavatelja kojima je rado odgovorila na Instagramu na sve što ih je zanimalo, a dosta pitanja je bilo vezano za temu proširenja obitelji, pa je radijska voditeljica otkrila planiraju li ona i suprug Goran Ivanišević još djece nakon sina Olivera. 

- Odmah ova teška pitanja (ima ih nekoliko istih, pa da se riješim). Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula sa bebicama, imala bi ih barem tri - odgovorila je Nives na pitanje o potomstvu. Nives uskoro slavi 40. rođendan, a jedna obožavateljica je zamolila odgovor na pitanje kojom brzinom godine prolaze nakon tridesete?

- Tridesete su doslovno proletjele, meni su se prekrasne stvari dogodile, ali imam osjećaj da nisam dovoljno uživala u njima... pa ako može savjet (koje ne volim dijeliti inače): TU i SAD! Živi u sadašnjosti i vrijeme koje je relativno će ti puno dulje 'trajati'...odnosno, više toga ćeš osjetiti! - poručuje Nives. Na pitanje koja joj je godina bila najgora rekla je da je to bila 2020. godina jer joj je tada preminula mama.

- Najgora i najduža i najteža. Godina kad sam izgubila najdražu osobu u životu, ali i spoznala neke stvari o sebi... Zahvalna sam i toj godini, ali ne bi je htjela više nikad ponoviti...Za razliku od 2018...najbolje ikad! - kaže Nives.

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije