Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajni par

Naš glumac i 11 godina mlađa kolegica uhvaćeni u rijetkom izlasku

Beograd: Premijera filma "Za danas toliko" na 52. izdanju FEST-a
Foto: Antonio Ahel
1/8
02.03.2024.
u 12:00

Ovog mjeseca zajedno su bili i na premijeri novog filma "Živi i zdravi" gdje je zvijezda filma upravo Bogdan, a na crvenom tepihu 'zaskočili' su ih tada srpski novinari te ih upitali da prokomentiraju svoju ljubavnu romansu

Hrvatski popularni glumac 43-godišnji Goran Bogdan pojavio se u društvu voljene glumice i djevojke Jovane Stojiljković na premijeri  filma "Za danas toliko s djevojkom" u Beogradu. Ovaj glumački par zajedno se rijetko pojavljuje u javnosti, a ovog puta uhvaćeni su s osmijehom na licu šetajući crvenim tepihom gdje su pozdravili kolege i okupljenu publiku.

Glumac je za ovu svečanu priliku odjenuo crnu majicu preko koje je prebacio smeđu kožnu jaknu i tamne hlače. Njegova ljepša polovica pojavila se u baloneru. 

Ovog mjeseca zajedno su bili i na premijeri novog filma "Živi i zdravi" gdje je zvijezda filma upravo Bogdan, a na crvenom tepihu 'zaskočili' su ih tada srpski novinari tabloida "Blic" te ih upitali da prokomentiraju svoju ljubavnu romansu.

VEZANI ČLANCI

- Ni najmanje ne uživam ovdje na crvenom tepihu, ni najmanje, ne. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram, nikada, hvala vam - kazao je Goran Bogdan koji je nekoliko godina u ljubavnoj vezi s 11 godina mlađom srpskom glumicom poznatoj široj publici po hit-filmu "Južni vjetar". Iako je dvojac svojedobno prekinuo svoju ljubav, obnovili su je krajem 2021. godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što su bili rekli da je definitivno kraj.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije koja se snimala u Hrvatskoj, a prema pisanju domaćih medija, još ranije je otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze - zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Ipak, sudbina je imala sasvim drugačije planove za ovaj hrvatsko-srpski par. 

Podsjetimo, dvojac je svoju vezu započeo 2019. godine, a za njihovu se romansu doznalo kada je naš glumac svoju srpsku kolegicu iznenadio velikim buketom nakon premijere predstave u "Narodnom pozorištu" u Beogradu - u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko govore o svom privatnom životu ipak su se neki detalji doznali i isplivali u javnost. 

VIDEO Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Komentara 1

GM
gmižić
13:35 02.03.2024.

Da, gusti izlasci bi im bolje pristajali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije