Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživancija

Nives Celzijus i klinci uvijek su najglasniji na plaži

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/3
19.08.2017.
u 23:28

Nives Celzijus uživa u posljednjim danima godišnjeg odmora, a dane pokušava iskoristiti najbolje što može u društvu svoje djece

 Nives Celzijus uživa u posljednjim danima godišnjeg odmora, a dane pokušava iskoristiti najbolje što može u društvu svoje djece.

Ponosna majka objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj sa sinom Leonom i kćerkicom Taishom uživa na luftiću u obliku sladoleda, a u opisu fotografije napisala je simpatičnu poruku: “Mi smo uvijek najglasniji na plaži”. Odmah po završetku snimanja serije “Čista ljubav” Nives je krenula na Jadran, a osim fotografija s obitelji, obožavatelje često počasti i svojim vrućim fotografijama s plaže.

Osim djece, ovog ljeta društvo su joj pravili i Dalibor Petko te Ivana Mišerić..     

Komentara 6

EL
EldersRealm
08:43 20.08.2017.

Otkad to novine smiju objavljivati slike male djece? Gdje je zastita privatnosti? I nema veze sto ih je Nives objavila na Instagramu, dnevne novine nemaju to pravo. Ovo je slucaj za pravobraniteljicu.

DO
dopizdilomi
07:19 20.08.2017.

I dalje vicem protiv žutila: Pričaju dvije babe: - Uđem ti sinoć u zgradu, kad tamo mrak i uhvati me silovatelj. - Užas! - Jes, i on je to rekao.

NE
nemanatrag
06:37 20.08.2017.

Jos jedna izuzetna vijest za Hrvate a bome i za svekoliku svjetsku javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije